Au facut orice pentru a avea un copil. Cine sunt vedetele care au invins infertilitatea

/ / Modificat: 2018-10-31
Au facut orice pentru a avea un copil. Cine sunt vedetele care au invins infertilitatea

Infertilitatea a creat multe probleme vedetelor autohtone, dar si celor de la Hollywood. Ani la rand s-au chinuit sa aduca pe lume un copil. Au indurat tratamente dure, inseminari sau fertilizari in vitro pana cand si-au strans copiii in brate.

Gabriela Cristea

A trecut prin chinuri crunte pana a ramas insarcinata. A recurs la tratamente cu injectii in burta si fertilizari, dar nu au dat rezultate. Cand a ales sa nu mai intreprinda nimic pentru a face un copil, Gabriela Cristea a ramas insarcinata pe cale naturala.

"In anul 2016 am facut patru inseminari, adica, efectiv, de cate ori s-a putut fizic, pentru ca nu ai timp de mai multe! Este foarte greu din punct de vedere medicamentos si din punct de vedere psihic pentru o femeie sa recurga la asa ceva! Este dur! Astepti in fiecare zi sa se intample ceva si mergi fiecare pas, cu gandul acolo! Practic eu un an, am asteptat in fiecare zi" a povestit vedeta, dupa ce a dat marea veste ca va deveni pentru prima data mamica.

Acum ea se bucura de fetita in varsta de un an si a anuntat ca este insarcinata si va mai avea tot o fetita.

Andreea Marin

andreea-marin

Zana face si ea parte din categoria vedetelor care au urmat tratamente pentru a avea un copil. Ba mai mult a pierdut doua sarcini inainte de a deveni mama unei fetite, in decembrie 2007.

"Ma gandisem sa a apelez la fertilizare in vitro. Ma interesasem ce inseamna asta. Imi dadea sperante aceasta metoda a modernitatii. Ca prin minune, s-a intamplat sa raman insarcinata tocmai pentru ca imi luasem gandul. Aceasta a fost mare surpriza," a povestit Andreea Marin.

Cristina Spatar

Cantareata a trecut si ea prin tratamente chinuitoare pana a ramas insarcinata. Pe primul copil l-a adus pe lume dupa un tratament lung şi dureros, urmat la o clinica din Germania. Sase proceduri de fertilizare a facut Cristina Spatar pentru a-i avea pe cei doi copii, ceea a dus-o in pragul depresiei. Artista a povestit ca a apelat la preot si la psiholog pentru a depasi aceste etape cumplite din viata ei.

Simona Patruleasa

Prezentatoare TV a apelat de multe ori la tratamente de fertilitate si la sfaturile medicilor specialisti. Dupa sute de injectii in burta si patru tratamente revolutionare, frumoasa bruneta a adus-o pe lume, in 2011, pe Ingrid, dupa cea de-a patra fertilizare in vitro.

Sanda Ladosi

Vedeta are 2 copii. Un baiat si o fetita. Dar pentru a-i aduce pe lume a trecut prin doua procedee de fertilizare in vitro si cinci inseminari artificiale. Se gandea sa apeleze si la a treia inseminare in vitro cand a descoperit ca sufera de endometrita. La o luna dupa tratament, Sanda Ladosi a reusit sa ramana insarcinata in mod natural.

"Am fost atat de epuizata de eforturile din trecut si atat de dezamagita ca ani la rand m-am chinuit sa raman insarcinata… incat nu am avut nicio reactie," a marturisit cantareata dupa ce aflase marea veste.

Nici divele de la Hollywood nu au fost ocolite de aceasta problema. Nicole Kidman, Jeniffer Lopez, Beyonce sau Emma Thompson s-au chinuit pana au reusit sa ramana insarcinate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Infertilitate Infertilitate femei

Articole recomandate

Citeste si despre