Angela Rusu, insarcinata pentru a treia oara la 46 de ani

/ / Modificat: 2021-01-11
Angela Rusu, insarcinata pentru a treia oara la 46 de ani

Cantareata de muzica populara Angela Rusu este insarcinata pentru a treia oara, la varsta de 46 de ani. Indragita artista a facut marele anunt pe canalul sau de YouTube. A dat detalii despre cum este sa fii insarcinata dupa varsta de 40 de ani si care este sexul bebelusului. 

Angela Rusu a marturisit ca a ramas insarcinata prin fertilizare in vitro pentru ca si-a dorit enorm un al treilea copil. Vedeta mai are doua fete mari, Larisa, in varsta de 25 de ani si Rebeca, 18 ani.

angela rusu fete

"E cea mai mare minune pe care o asteptam de ani de zile"

„Am ramas insarcinata. Sunt insarcinata in 4 luni jumatate, adica in 18 saptamani. Mi se pare corect, ok, firesc si normal sa aflati de la mine ceea ce se intampla cu viata mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o asteptam de ani de zile!”

Artista a marturisit ca nu a intampinat probleme pe parcursul sarcinii, nici macar nu a avut greturi. Angela Rusu si sotul sau Marius vor deveni parinti de fetita si au amenajat deja camera micutei, care se va numi Maria.

„Am apelat la o clinica de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, caruia vreau sa ii multumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a facut. Maria o va chema pe fetita, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut si evenimente, pot sa cant in continuare, nu am greturi, nu am niciun alt disconfort”, a marturisit Angela Rusu pe canalul sau de YouTube.

”Ne place foarte mult numele de Mariuca. Este un nume frumos, traditional si ne place foarte mult”, a mai spus ea.

Taguri Sarcina 45 ani

Articole recomandate

Citeste si despre