Un nou bebelus in familia Kardashian. Modul inedit prin care vedeta a dat vestea cea mare

/ / Modificat: 2023-06-19
Un nou bebelus in familia Kardashian. Modul inedit prin care vedeta a dat vestea cea mare

Familia Kardashian-Jenner se mai mareste cu un membru, in lunile urmatoare. Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre cele cinci surori, este insarcinata cu al patrulea copil al sau si urmeaza sa nasca anul acesta. In varsta de 44 de ani, viitoarea mamica a pus la cale o surpriza de zile mari si a dat vestea cea mare intr-un mod inedit.

Kourtney are o relatie, de cativa ani, cu artistul Travis Barker, tobosarul trupei Blink-182. La ultimul concert al trupei, vedeta a aparut in public, tinand in mana o pancarta pe care scria: "Travis, sunt insarcinata". Imbracata cu un body negru, transparent, cu burtica la vedere, cea mai mare dintre surorile Kardashian a luat pe toata lumea prin surprindere.

Cel mai probabil, momentul a fost pus la cale pentru a da vestea intr-un mod inedit publicului, iar viitorul tatic stia deja de ceva timp ca sotia lui este insarcinata. Momentul a fost filmat si difuzat in reality-show-ul pe care surorile Kardashian il produc de ani buni. Momentul pe care l-a pus la cale in timpul concertului a fost surprins si de catre cei din public, care au filmat cu telefoanele. Ulterior, Kourtney a publicat si pe conturile ei de pe retelele de socializare fotografii cu ea si viitorul tatic, in care se vede ca sarcina este destul de avansata.

A apelat la fertilizare in vitro

Cei doi viitori parinti s-au casatorit anul trecut, in cadrul unei ceremonii fastuoase, in Italia. Atat Kourtney, cat si Travis, isi doreau un copil impreuna, asa ca au apelat la tratamente si fertilizari pentru a reusi sa il aiba. Vedeta de reality-show a marturisit ca mult timp acestea nu au dat rezultate, insa minunea s-a intamplat in cele din urma, iar in cateva luni isi va tine in brate cel de-al patrulea copil. Kourtney a fost casatorita in trecut cu Scott Disick, cu care are trei copii: Mason (13 ani), Penelope (10 ani) si Reign (8 ani). La randul sa, Travis Barker are si el doi copii cu fosta sotie: Landon (19 ani) si Alabama (17 ani) si o fiica vitrega, in varsta de 24 de ani.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Vedete copii Sarcina 45 ani Al patrulea copil

Articole recomandate

Citeste si despre