Andreea Ibacka, declaratii sincere despre ce se intampla in familia sa

/ / Modificat: 2023-10-03
Andreea Ibacka, declaratii sincere despre ce se intampla in familia sa

Andreea Ibacka este fericita mamica a doi copii superbi, Namiko, in varsta de 5 ani, si Tiago, de 2 ani. Actrita a devenit mai scumpa la vedere, mai ales dupa venirea pe lume a mezinului, insa nu pare sa regrete nicio secunda evenimentele mondene ratate sau sa duca dorul zilelor nesfarsite de filmare pentru serialele in care ne obisnuisem sa o vedem.

"Copiii te pun sa alegi alte prioritati, dar ma bucur din cand in cand si de viata mea de adult. In general, petrec dupa munca, cum ar fi dupa-amiezele cu copiii la locurile de joaca, in parc, la fel de fel de muzee, la cinema la desene animate, lucruri de mamici si copii", a marturisit Andreea Ibacka, pentru Viva.ro.

Desi recunoaste ca nu are prea mult si prea des timp pentru ea, sotia lui Cabral se bucura din plin de cadourile vietii de mamica si intampina orice provocare cu determinare si cu zambetul pe buze:

"De obicei, le fac pe toate pe graba, pentru mine. Uite ca trecem intr-o alta etapa si sunt si alte provocari, dar, cat de cat, iti recastigi independenta. Dormim noaptea de cateva luni, dupa vreo 5 ani de nesomn, dar merita toate sacrificiile. Pana la urma, am stiut in ce ma bag. Am facut doi copii pe care mi i-am dorit, care sunt sanatosi, sunt superbi si nu am de ce sa ma plang. Altii au greutati, la noi e doar normal".

Din aceasta toamna, mezinul Andreei si al lui Cabral a inceput si el gradinita, la grupa "baby". Dupa doar cateva zile de la intrarea in colectivitate, micutul a trebuit, insa, sa ramana acasa, pentru ca a facut febra:

"Cam asa e in primul an de colectivitate. Trebuie sa se imunizeze. O parte din belele le-am mai patit cu sora lui. Dar trebuie sa le ia si singur in piept acum. Dar ii place foarte mult si asta ma bucura, ca merge cu mare veselie. Din a doua zi a și dormit la gradinita".

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea ibacka Familie

Articole recomandate

Citeste si despre