Andreea Esca recunoaste ca a fost o mama stricta: "Asta cu "A da militaria jos din pod" functioneaza in continuare"

/ / Modificat: 2024-05-18
Andreea Esca recunoaste ca a fost o mama stricta:

 

Andreea Esca, in varsta de 51 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Desi si-a construit o cariera impresionanta si de succes, ea a reusit sa gaseasca un echilibru perfect intre cariera si viata de familie.

Are doi copii superbi, pe care i-a educat cu mare atentie, iar comportamentul celor doi a fost apreciat de telespectatorii emisiunii Asia Express, la care Aris si Alexia au participat anul trecut. 

Andreea Esca a marturisit ca s-a ocupat cu atentie de cresterea celor doi copii ai sai, Alexia si Aris Eram. Prezentatoarea de la Pro TV a dezvaluit ca a primit sfaturi valoroase de la un medic pediatru american si le-a aplicat in educatia copiilor sai.

Participarea lor la show-ul "America Express" a impresionat telespectatorii prin comportamentul lor exemplar.

Invitata in emisiunea "La Maruta", Andreea Esca a vorbit despre cum si-a educat copiii, dupa ce moderatorul a prezentat exemple negative de pe TikTok. 

Vedeta a marturisit ca nu a fost un parinte cool, urmand sfaturile stricte ale unui medic pediatru american. Ea a fost atenta sa nu fie prea relaxata si a impus limite clare pentru Alexia si Aris.

Prezentatoarea TV a subliniat importanta consecventei in impunerea limitelor.

„Eu cred ca, pe vechi, asta cu «A da militaria jos din pod» functioneaza in continuare. Asa cred eu, nu stiu. Si cred ca a fi prea relaxat nu e in regula. Sa stii ca eu am vorbit cu un medic pediatru american care a scris o carte foarte buna, pe care toate mamele o citeau cand ramaneau insarcinate.

Omul mi-a explicat dupa ce eu i-am zis: «Domne, ce o sa fac?» Eu deja aveam foarte mari griji, nici nu stiu daca se nascuse Alexia sau avea doua sau trei luni. «Ce o sa fac ca mie imi e frica in adolescenta? Cum sa facem?».”, a declarat Andreea Esca in emisiunea La Maruta.

„Si el mi-a spus inclusiv treaba asta: «Trebuie sa le puneti limite pentru ca din sondajele pe care noi le-am facut cu copii care erau adolescenti si pe care erau liberi sa faca tot ce vor si in momentul in care noi ii intrebam cum sunt parintii vostri, niciunul nu a raspuns ca sunt foarte misto, ca sunt cool. Toti ziceau la sondaj ca parintii sunt ok, ca nu-i pasa». «Cum e mama ta? Nu-i pasa, pot sa fac ce vreau».

Deci nu era cu o nota pozitiva, era nu ii pasa. Si mi-a spus: «Trebuie puse limite si sa va tineti de limite. De exemplu, daca ii spuneti sa vina acasa de la petrecere la ora 12 noaptea, intotdeauna la 12 noaptea sa fiti la usa, sa ii deschideti usa, sa fiti prezent, nu ii dati ora si apoi mergeti si va culcati, ca atunci oricum stie ca tu dormi». Zicea ca atunci, in momentul in care deschizi usa, oricat ar fi omul ala de golan, de derbedeu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama stricta

Articole recomandate

Citeste si despre