Adelina Pestritu este o mama stricta. Ce restrictii i-a impus fiicei sale

/ / Modificat: 2024-04-11
Adelina Pestritu este o mama stricta. Ce restrictii i-a impus fiicei sale

 

Adelina Pestritu este o mama foarte grijulie. De cand a venit pe lume fetita ei Zenaida, vedeta si-a schimbat radical prioritatile, iar micuta Zeny este centrul atentiei ei. Face orice ii sta in putinta sa petreaca timp de calitate cu fetita ei si sa ii ofere tot ce isi doreste. 

Chiar daca mediul online este pentru Adelina Pestritu principala sursa de venit, vedeta spune ca i-a restrictionat accesul la tehnologie fetitei sale. I-a explicat cat de important este sa stea departe de ecrane si ca activitatile in aer liber sunt mult mai distractive si mai sanatoase. 

„Acasa, i-am construit un loc de joaca pentru copii, cu leagane si tobogan, tabla, creta. I-am cumparat masinute electrice, bicicleta, trotineta si tot ce e potrivit varstei ei.

​De cate ori ne sincronizam ca program, plecam in vacanta cu ea. Destinatiile le alegem intotdeauna in functie de ce activitati putem sa-i oferim ei la fata locului”, a spus Adelina, in cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

Zenaida are o relatie speciala cu bunicii ei

Adelina a marturisit ca fiica este inconjurata de multa iubire si toata lumea ii ofera atentie. Are o relatie special cu bunicii ei. 

„Mama e iubitoare, grijulie si pastreaza o legatura stransa cu Zeny. Chiar daca este la departare, ne viziteaza cand poate si mereu vine cu surprize pentru Zeny. Tatal meu o iubeste foarte mult pe cea mica si nu trece saptamana sa nu intrebe de ea, sa nu vorbeasca. E tare mandru de nepotica lui”, a mai spus fosta prezentatoare de televiziune.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reguli stricte Adelina pestritu fetita Mama stricta

Articole recomandate

Citeste si despre