Andreea Esca a fost o mama stricta. Cati bani primea Alexia de la parinti

/ / Modificat: 2022-08-28
Andreea Esca a fost o mama stricta. Cati bani primea Alexia de la parinti

In ciuda faptului ca Andreea Esca a avut o cariera promitatoare si un salariu pe masura, aceasta nu si-a rasfatat niciodata copiii. Fiica Andreei Esca a povestit ca nu a avut niciodata sume mari de bani la dispozitie.

“Tot timpul au stiut sa ma educe in asa fel incat sa inteleg cat de greu se fac banii si ca trebuie sa muncesti pentru acel lucru. Niciunul nu pot sa zic ca a fost foarte darnic, au fost destul de stricti.” a declarat Alexia Eram, potrivit Ego.ro.

Alexia Eram este acum o femeie in toata firea si se intretine singura. Tocmai faptul ca mama ei nu i-a lasat pe mana multi bani cand era mica, aceasta a invatat sa se intretina singura.

Iubita lui Mario Fresh locuieste acum in propriul apartament si simte pe pielea ei ca nu este deloc usor sa te intretii singura, dar mai ales sa faci fata cheltuielilor lunare si sa te si distrezi. Alexia a recunoscut ca, uneori, apeleaza la ajutorul persoanelor de incredere. Aceasta apeleaza adesea la sfaturile mamei sale atunci cand trebuie sa dezvolte o ideea de afaceri, deoarece stie ca va primi cele mai bune sfaturi de la mama sa.

Desi este chibzuita cu banii, Alexia a recunocut ca are doua mari placeri pentru care este in stare sa cheltuie oricat. 

„Haine si vacante. Cu vacantele ramai, dar si cu hainele ramai, dar se mai strica. Asa in vacante vezi lucruri, evoluezi, descoperi.”, a declarat Alexia Eram, pentru sursa citata.

  • FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre