Andreea Banica, probleme dupa cele doua nasteri: "Corpul meu a luat-o putin razna"

/ / Modificat: 2021-01-08
Andreea Banica, probleme dupa cele doua nasteri:

Cantareata Andreea Banica a dezvaluit recent, intr-o postare pe InstaStory, ca a fost nevoita sa urmeze mai multe tratamente dupa cele doua nasteri. 

Artista a marturisit ca are problemele hormonale, iar aceastea au aparut dupa prima nastere. 

„Dupa cele doua nasteri, de fapt, dupa prima nastere, corpul meu a luat-o putin razna. Am intampinat niste probleme hormonale. Dupa asta am incercat sa descopar problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am facut pe Noah, a fost un noroc.

Ideea e ca am inceput sa am un regim de viata sanatos. Vazand pe corpul meu ca organismul meu nu mai raspunde atat de usor la orice fel de mancare si ca se depune imediat pe umeri, pe brate, pe abdomen, iar eu intotdeauna am avut mainile subtiri, si ca incepusem sa am niste dereglari foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este usor”, a explicat vedeta, intr-un InstaStory.

Este foarte atenta la alimentatie 

Andreea Banica a marturisit ca acum este foarte atenta la alimentatie, pentru ca se ingrasa foarte repede. „De vreo 5-6 ani de zile sunt atenta la ceea ce mananc, la ce bag in gura. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot sa mananc orice. Daca fac exces 2-3 zile dupa aceea tot eu trag si am de suferit si muncesc foarte mult pentru asta. (…) Regimul meu de viata e bazat pe un calcul de calorii”, a mai spus Andreea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre