Andreea Balan si George Burcea se intalnesc in plin scandal de divort

/ / Modificat: 2020-03-06
Andreea Balan si George Burcea se intalnesc in plin scandal de divort

In plin scandal de divort, Andreea Balan si George Burcea se vor intalni fata-n fata, pentru un motiv care nu poate fi evitat.

Fetita cea mica a cuplului, Clara Maria, a implinit pe data de  4 mratie un an. Petrecerea in cinstea micutei va avea loc in casa nasilor, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, care ii vor rupe si turta. Evenimentul, unul restrans, a fost amanat pentru 9 martie pentru ca a fost singura zi libera pentru parinti si nasi, scrie Libertatea.

Dupa 6 luni de la nunta, George Burcea a marturisit ca el si-a dorit sa puna capat mariajului cu Andreea Balan. Marea durere a artistei este legata de fetitele sale, care vor creste fara tatal lor alaturi.

"Fetele noastre vor avea acum o alta traiectorie in viata. Cand un copil creste fara un parinte in casa… degeaba vine parintele o data sau de cinci ori pe saptamana. Fetele vor avea o traiectorie diferita pentru ca tatal lor nu va mai locui cu ele si ele nu o vor mai vedea pe mami care se iubeste cu tati, nu vor avea reperul de familie si asta ma doare. Poate nu vom mai avea Craciunul impreuna, sarbatori impreuna, iar asta e apasarea oricarei femei divortate," a povestit Andreea Balan la Xtra Night Show.

"Au fost certuri mari"

Aceasta a mai marturisit ca si-a dorit mereu sa aiba o familie, dar sotul sau nu si-a mai dorit casnicia. Actorul si-a facut bagajele si a plecat din casa in care locuia alaturi de familie.

"Au fost certuri mari, de asta spun ca s-a schimbat mult. A fost greu. Eu de fiecare data am incercat… "uite familia, uite ce minunati suntem impreuna." Noi n-am avut probleme grave, a contat foarte mult ca a deschis o traumă singur, cred. Nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate," a adaugat artista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre