Andreea Balan: "Nu mi se pare greu sa fii mama singura". Ce avantaje a descoperit de cand a divortat

/ / Modificat: 2023-03-10
Andreea Balan:

Andreea Balan a trecut prin momente foarte dificile dupa divortul de George Burcea. Dupa numeroase scandaluri cu fostul sot, se pare ca artista si George Burcea au ajuns acum sa se inteleaga mai bine, pentru binele fiicelor pe care le au impreuna. 

Mai mult, Andreea a marturisit ca nu i se pare deloc greu sa fie o mama singura si chiar a descoperit cateva avantaje de cand a divortat de George Burcea. 

„Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat È™i mi-am asumat orice decizie! Nu mi se pare greu să fii mamă singură È™i să-È›i creÈ™ti copiii singură, nu mi se pare greu! Adică, spun asta pentru toate mamele care sunt în această situaÈ›ie, din contră, în anumite aspecte, mi se pare mult mai bine aÈ™a!

E minunată viaÈ›a când tu iei deciziile È™i faci ce vrei tu. E minunat că nu trebuie să te mai consulÈ›i. În fine, în situaÈ›ia de față, tatăl lor e È™i mult plecat È™i atunci toate deciziile le iau eu, nu trebuie să mă consult cu el È™i e minunat. Adică, mie îmi convine aÈ™a!', a declarat artista, potrivit unica.ro.

„Mi-am dorit dintotdeauna doi copii È™i mă bucur foarte mult că am două fetiÈ›e È™i că au vârste apropiate. Și viaÈ›a È›i se schimbă în totalitate, un părinte È™tie. Adică, dintr-o dată, punctul de gravitaÈ›ie nu mai eÈ™ti tu, e copilul tău. (…) Indiferent de cum e viaÈ›a mea È™i faptul că am divorÈ›at, eu sunt foarte fericită cu ceea ce s-a întâmplat. Pentru că, acum, eu cu mama le cresc, noi le educăm cum dorim noi, le oferim tot ce e mai bun', a adăugat aceasta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea antonescu divort Andreea balan copii Mamici celebre Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre