Andreea Balan, mesaj pentru cei care o cred vinovata de scandalul cu sotul sau: "Nu dau cu piciorul la nimic"

/ / Modificat: 2020-02-24
Andreea Balan, mesaj pentru cei care o cred vinovata de scandalul cu sotul sau:

Andreea Balan nu are parte de linste. Dupa ce anul trecut a devenit mama pentru a doua oara si s-a casatorit cu tatal fetitelor sale, acum, se pare ca mariajul ei cu actorul George Burcea se apropie de sfarsit. 

Presa a scris ca aceasta nu mai locuieste in casa Andreei si trece doar pentru a-si vedea fetitele.

"Eu nu dau cu piciorul la nimic"

Dupa izbucnirea scandalului, fanii artistei s-au impartit in doua tabere. Unii o acuza pentru aceasta ruptura, iar altii o apara. Cantareata le-a raspuns insa, celor care o considera vinovata pentru aceasta situatie.

"Faci o mare greseala daca il pierzi pe George, nu uita cand te-ai casatorit a fost la bine si la greu impreuna…vorbiti unde e de reparat ceva, nu dati cu piciorul. E trist,” este unul dintre  comentariile la care Andreea a raspuns. 

“Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic,” a fost raspunsul artistei.

Replica lui George Burcea: "Vezi-ti de rolul tau"

George Burcea nu a ramas dator si a postat si el un mesaj extrem de controversat, pe reteaua de socializare. Acesta a scris: "Vezi-ti de rolul tau," comentariu care a starnit numeroase controverse in mediul online, iar toata lumea s-a gandit ca mesajul postat este cu trimitere directa catre Andreea Balan.

Problemele dintrei cei doi au inceput dupa ce detalii personale despre viata lui George Burcea au iesit la iveala in presa. Ar fi fost lucruri despre care artista nu ar fi stiut si din cauza carora ar fi aparut ruptura intre ei. 

Cuplul are doua fetite: Ella Maya (3 ani) si Clara Maria (1 an). 




Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea Divort

Articole recomandate

Citeste si despre