Andreea Balan i-a rupt turta fetitei. George Burcea nu a vrut sa apara in nicio poza

/ / Modificat: 2020-03-10
Andreea Balan i-a rupt turta fetitei. George Burcea nu a vrut sa apara in nicio poza

Andreea Balan si George Burcea s-au intalnit pentru prima data dupa ce au anuntat ca vor divorta.

Cei doi s-au intalnit in casa nasilor lor, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, pentru a o aniversa pe fetita cea mica, care pe 4 martie a implinit un an. Nasii i-au rupt si turta fetitei, evenimentul fiind unul restranas.

"Azi o sarbatorim pe Clara si nasii i-au taiat motul. Ella si Clara sunt totul pentru mine, iar sanatatea si fericirea lor sunt tot ce conteaza," a scris Andreea Balan pe retelele de socializare.

"Astazi am rupt turta. Clara, finuta noastră a fost centrul atenției. 🤗😘 #AndreeaBalan, o mamica fericita, inconjurata de doua minuni proprii, Ella si Clara, dar si de nasele Dora si #MonicaDavidescu. Eu… singurul barbat… mandru. O atmosfera relaxanta, plina de copii, de dulciuri, jucarii si de iubire, ❤️" a scris si Aurelian Temisan pe contul de socializare.

clara

La eveniment a participat si fostul sau sot, dar nu  avrut sa apara in nicio fotografie.

George Burcea a plecat de-acasa

Sotul Andreei Balan a plecat de-acasa in urma cu cateva saptamani, la doat sase luni de la nunta, marturisindu-i artistei ca nu mai are sentimente puternice pentru ea. Fetitele, Ella (3 ani) si Clara (1 an), au ramas in grija mamei lor.

"Eu mi-am dorit o familie foarte, foarte mult si mi-am dorit doi copii. I-am facut din dragoste, pentru ca am iubit foarte mult. Nu mi-am dorit sa ajung aici. Cred ca nicio femeie nu isi doreste sa ajunga mama singura si nu am crezut ca ma voi confrunta cu aceasta ipostaza atat de repede," a marturisit Andreea Balan la emisunea "Rai da' Buni."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre