Andreea Balan, dupa ce a fost jignita de fostul sot:"Imi doresc ca Ella si Clara sa fie mai fericite ca mine"

/ / Modificat: 2020-04-22
Andreea Balan, dupa ce a fost jignita de fostul sot:

Andreea Balan nu a avut parte de un Paste linistit alaturi de fetitele sale, asa cum si-ar fi dorit. Cantareata si fostul sot si-au aruncat vorbe grele in mediul online. 

Aceasta a fost jignita de George Burcea chiar in ziua de Paste. Scandalul a explodat dupa  ce Andreea Balan i-a blocat fostului partener accesul la contul de Instagram al fiicei lor cea mare. 

"Cand postezi satare dupa ce dai share la pozele cu Ella si Clara, e firesc sa primesti block, ca sa nu mai dai share si sa apara copiii langa astfel de postari periculoase! Vreau un tata exemplar, nu de care sa imi fie teama," a fost reactia cantaretei dupa ce a fost atacata de George Burcea.

"Dragostea de mama este infinita"

Dupa acest scandal care a durut-o foarte tare, Andreea Balan se reface alaturi de fetitele sale, pe care incearca sa le tina departe de tot ce se intampla intrea ea si tatal lor. Cantareata a scris un mesaj emotionant in care vorbeste despre fericirea micutelor sale. 

"De mica am visat ca voi avea 2 copii si dupa ce am alergat ani de zile ca sa ma stabilizez emotional si financiar, am indraznit sa imi indeplinesc visul. Imi doresc ca Ella si Clara sa fie mai fericite decat am fost eu, sa aiba o copilarie minunata, fara lipsuri emotionale sau de orice fel, sa se joace si sa fie educate frumos si sa stie ca nimic nu este imposibil si niciun vis nu e prea departe! Dragostea de mama este infinita!," a scris Andreea Balan pe Instagram.

Andreea Balan si George Burcea vor divorta la tribunal, iar cele doua fetite vor ramane in grija cantaretei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Scandal George burcea Reactie

Articole recomandate

Citeste si despre