Andreea Balan, dezvaluiri despre copilarie si un mesaj pentru sotul sau: "Am alergat mereu dupa fericire"

/ / Modificat: 2020-02-20
Andreea Balan, dezvaluiri despre copilarie si un mesaj pentru sotul sau:

Andreea Balan nu are parte de liniste in casnicia pe care o are alaturi de George Burcea. Artista si sotul sau s-au casatorit in septembrie 2019, in ziua in care au botezat-o pe mezina familiei, Clara - Maria. 

Acum, se pare, ca cei doi sunt in prag de divort, dupa ce George Burcea a facut mai multe dezvaluiri din copilaria sa. In ultima vreme, Andreea Balan a transmis mai multe mesaje cu privire la ceea ce isi doreste ea de la o familie, facand referire si la trecutul ei. 

Se stie ca artista nu are o relatie foarte buna cu tatal sau, care a exploatat-o pe vremea cand facea parte din trupa Andre. Ea a marturisit ca a indurat batai si pedepse de la parintele sau pentru a face performanta pe scena.

"Fiind un artist energic Si plin de viata, se spune ca ma reprezinta show-urile, coregrafiile si piesele vesele, dar... In spatele zambetului meu, mereu a fost un suflet avariat in copilarie, cu un bagaj emotional complex, care si-a dorit iubirea celorlalti," a spus Andreea Balan.

"Am alergat mereu dupa fericire"

Andreea Balan incearca sa-si transmita un mesaj si sotului sau. Se spune ca intre cei doi nu mai exista comunicare, dupa ce detalii personale despre viata actorului au iesit la iveala in presa. Ar fi vorba de lucruri despre care Andreea Balan nu ar fi stiut si asa a intervenit o ruptura intre ei.

"M-am autodepasit constant, am muncit pana la epuizare si am alergat mereu dupa fericire. Sufletul meu a fost si va fi mereu pe piesele triste si cu mesaj, iar vocea mea transmite mai multe emotii atunci cand cant versuri in care ma regasesc. Sens unic este despre puterea de a merge mai departe, indiferent de cat de tare doare," a mai afirmat Andreea Balan. 

George Burcea nu vrea sa vorbeasca despre divort

George Burcea nu  avrut sa dea detalii despre un posibil divort, dar sunt voci care au dezvaluit ca cei doi nu mai locuiesc impreuna.

"Nu pot sa infirm, nici sa confirm faptul ca suntem separati. Intrebati-o pe Andreea. Daca vom ajunge la divort, cu siguranta Andreea o sa va anunte. Ea se pricepe mult mai bine ca mine," a precizat George Burcea pentru Cancan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Copilarie Divort George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre