Andreea Balan, despre vizitele lui George Burcea in casa ei: "Vrea nu vrea, vine!"

/ / Modificat: 2020-05-27
Andreea Balan, despre vizitele lui George Burcea in casa ei:

Andreea Balan a trecut peste socul despartirii de George Burcea, la doar 6 luni de la nunta. Din februarie, cei doi merg pe drumuri separate, dar intre ei va exista intotdeauna o legatura, datorita celor doua fetite pe care le au si pe care le vor creste impreuna.

Micutele, Ella si Clara, au ramas in grija artistei, iar tatal lor le viziteaza o data pe saptamana. 

Andreea Balan:"Trebuie sa vina sa suplineasca"

Andreea Balan a precizat ca George Burcea are liber sa-si vada fetetile de cate ori doreste si chiar ar fi ideal sa vina mai des, mai ales ca ea isi va relua activitatea si va incepe filmarile pentru emisiunea in care are rolul de jurat. 

"Vine o data pe saptamana. E musai sa vina. Mai ales ca incep filmarile la emisiune, un nou sezon. Asa ca trebuie sa vina sa suplineasca. Vrea nu vrea, vine!.

Sunt obosita, cu doi copii nu e usor, dar sa nu exageram. Mama s-a mutat la noi, viata te loveste, tu te adaptezi. Dupa ce ai o problema de sanatate grava, restul deja devin asa…nu mai conteaza, impacare, despartire. Te darama doar o problema de sanatate, restul nu mai contează, ne adaptam, viata merge inainte," a spus Andreea Balan la Xtra Night Show.

Andreea Balan a facut terapie ca sa-si revina dupa despartire 

Artista a apelat la terapie pentru a se vindeca dupa incheierea mariajului, mai ales ca visul sau cel mai mare a fost sa aiba o familie. 

"Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important sa faci terapie pentru oricine, daca te simti trist si suparat. (...) Daca nu faceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu in anii astia, si cu cele doua nasteri, si cu depresia postnatala si cu despartirea, adica terapia m-a ajutat foarte mult sa trec mai usor peste aceste lucruri," a marturisit Andreea Balan pe vlogul ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan divort Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre