Andreea Balan, despre relatia cu George Burcea: "Mi-a aratat ca este cam recalcitrant"

/ / Modificat: 2020-05-06
Andreea Balan, despre relatia cu George Burcea:

Andreea Balan isi continua viata dupa despartirea de sotul sau, actorul George Burcea, la 6 luni de la nunta. Ea isi creste singura fetitele si asteapta sa devina o femeie libera si in acte.

Artista a despus actele de divort, dar pandemia de coronavirus a impiedicat judecarea procesului. Iar cel mai probabil acest lucru se va intampla in vara.

"Actele s-au depus de o luna, nu s-au depus zilele acestea, doar ca judecatoriile nu au lucrat. Urmeaza sa i se comunice lui si el sa vina in intampinare si apoi sa se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vara, deci o sa dureze," a spus Andreea Balan in cadrul emisiunii Showbiz Report.

Ce bunuri impart cei doi soti

Artista a lamurit si problema bunurilor pe care ar trebui sa le imparta cu fostul sot. 

"In presa a aparut ca eu vreau sa ma razbun, sa ii iau si vila si masina. Nu exista asa ceva, sunt inventii. Pentru ca noi de la inceput am semnat un contract de separare de bunuri si fiecare pleaca cu ceea ce a venit. Si evident ca masina si casa erau dinainte de relatie, deci nu am ce sa ii iau. Mi-a inapoiat si masina, atunci cand a ramas fara carnet,  pe care i-am facut-o cadou," a marturisit cantareata.

"In ultimele luni mi-a aratat ca este cam recalcitrant"

Andreea Balan a vorbit si despre relatia pe care o are cu George Burcea in acest moment, una nu foarte apropiata. Andreea a spus ca isi doreste un tata bun pentru fetitele sale si ca relatia lor va depinde de comportamentul actorului. 

"Important pentru mine este sa fie fericit si mulțumit si sa fie un tata responsabil. Imi doresc sa castige mai bine pentru a-si putea indeplini indatoririle de tata. Cat despre custodie, ramane de discutat. Eu imi doresc sa se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. In ultimele luni mi-a aratat ca este cam recalcitrant, imi doresc un parinte model pentru fetele mele si sa fie alaturi de ele, sa le iubeasca. El trebuie sa fie prezent, eu imi doresc sa faca parte din viata lor, pentru ca au nevoie de figura paterna," a adaugat Andreea Balan. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea Divort

Articole recomandate

Citeste si despre