Andreea Balan, despre drama traita la a doua nastere: "Au luat o decizie grea pentru a-mi salva viata"

/ / Modificat: 2019-08-26
Andreea Balan, despre drama traita la a doua nastere:

Andreea Balan a trecut prin incercarea vietii sale in martie, cand a suferit un stop cardio-respirator, in timpul operatiei de cezariana.

In acele momente de panica medicii au resuscitat-o, insa cantareata nu isi aminteste nimic.

"Stopul cardio-respirator nu doare. Eram anesteziata partial si, atat imi aduc aminte, ca m-am dus la spital, dar eu nu imi mai aduc aminte cand am intrat in sala. Pentru ca anestezia generala iti provoaca amnezie 12 sau 24 de ore inainte, cam asa. Dar aveam filmarile pe telefon si m-am uitat dupa aceea.

Cand m-am trezit si mi-au povestit… eu nu am avut dureri de inima, pur si simplu eram legata la aparate si mi-au povestit ce s-a intamplat. Mi-am dat seama ca moartea nu doare si ca stopul cardio-respirator nu doare! Nu am simtit, dar mi s-a povestit ca am dat ochii peste cap, anestezista a incercat sa ma resusciteze manual, George a vazut tot prin geamul acela.

A fost o intreaga trauma pentru apropiati si pentru cei din sala. Nu se astepta nimeni. A fost o trauma si pentru doctorita mea, care m-a operat. Adica sa intri intr-o operatie normala, pe care o faci de un milion de ori si, dintr-o data, i se oprește inima pacientei pe masa si nu stii de ce, sa faci niste proceduri grele si sa iei niste decizii," a povestit Andreea Balan la Interviurile VIVA!.

"Au luat o decizie grea pentru a-mi salva viata"

Medicii au fost nevoiti sa apeleze la o solutie de avarie pentru a-i salva viata Andreei. Acestia a efectuat o interventie in urma careia Andreea Balan nu va mai putea face copii. Nici sotul sau nu a fost consultat de doctori in aceasta privinta.

"Decizia pe care ei au luat-o, ca eu sa nu mai pot sa fac copii, a fost grea pentru ei. Evident ca mi-as fi dorit sa ma consulte si pe mine, dar nu aveau cum. Si au luat o decizie grea pentru a imi salva viata. Au instituit o comisie medicala deoarece decizia asta nu putea fi luata doar de un medic.

Decizia implica riscuri si trebuia luata de mai multi medici. A luat-o directorul spitalului alaturi de alti medici. A fost greu pentru ei, dar a primat viata mea. Au facut ce a trebuit. George nu a fost intrebat atunci, era o chestiune de minute si nu tinea de el. Daca nu faceau ce au facut, poate muream, nu mai eram acum, aici," a mai spus cantareata.

A suferit 3 operatii intr-o luna

Dupa ce a trecut cu bine peste stopul cardio-respirator si a fost externata, Andreea Balan a fost nevoita sa se intoarca la spital. Artista sangera din cauza unor cheaguri care se formase sub operatia de cezariana si a fost nevoita sa faca alte doua operatii.

"Pe mine nu m-a doborat asta, m-a doborat cand am ajuns acasa si am sangerat. A trebuit sa revin, sa ma mai deschida o data, sa ma curete si s-a intamplat de doua ori lucrul acesta. Am mai stat 10 zile la spital. Adica, intr-o luna, eu am fost operata de 3 ori", a marturisit Andreea Balan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan operatii

Articole recomandate

Citeste si despre