Andreea Balan are ganduri mari cu noul iubit: i-a facut cunostinta cu fetitele sale

/ / Modificat: 2023-08-06
Andreea Balan are ganduri mari cu noul iubit: i-a facut cunostinta cu fetitele sale

Andreea Balan pur si simplu radiaza de fericire de cand l-a cunoscut pe Victor Cornea. Cei doi se inteleg de minune si sunt de nedespartit. Artista il insoteste pe iubitul sau peste tot in lume. 

Daca la inceput au fost foarte discreti cu relatia lor si au preferat sa isi tina povestea de dragoste departe de ochii lumii, acum se afiseaza mereu impreuna si radiaza de fericire. 

Mai mult, se pare ca Andreea Balan are planuri mari de viitor, caci recent ea i-a facut cunostinta lui Victor si cu fetitele sale, Ella si Clara. 

Mai exact, barbatul care ii face viata mai frumoasa blondinei a decis sa le ia pe micutele Ella si Clara si sa se joace tenis. Imaginile au fost facute publice chiar de artista, semn ca este foarte incantata de cum se inteleg micutele cu noul sau partener. 

Victor Cornea: "O iubesc mult, sunt mai linistit pe teren" 

Victor Cornea, care pana acum a fost foarte rezervat in ceea ce priveste declaratiile vizavi de relatie pe care o are cu Andreea Balan, a facut recent declaratii surprinzatoare. A marturisit ca o iubeste enorm pe artista si dragostea ei il ajuta sa fie mult mai concentrat pe terenul de tenis. 

„Prefer sa fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau sa spun ca avem o conexiune divina si o iubesc foarte mult. Ma bucur mult sa o am alaturi pe Andreea la turnee. A fost cu mine si la Wimbledon, si la Hamburg. Forma buna pe care o am se datoreaza si ei, noua, conexiunea pe care o avem impreuna. Cam atat despre partea emotionala (n.r. – rade)! Sunt fericit si linistit, cu siguranta. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Balan), imi doresc sa o am alaturi, imi da mai multa incredere si putere. Ma sustine cu toata inima si imi place ca vrea sa invete sa joace, sa invete cum merge tot sistemul. Asta imi da foarte mare incredere in noi.

O iubesc mult, sunt mai linistit pe teren si asta se vede in rezultate. Sincer, nici nu ma gandesc la diferenta de varsta, cumva nici nu stiu diferenta. E o conexiune divina si asta e tot ce conteaza”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Asii Tenisului” de la Digi Sport.

  • Surse: digisport.ro, playsport.ro, a1.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre