Andreea Balan a primit rezultatul testului pentru Covid-19 , dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel

/ / Modificat: 2020-06-18
Andreea Balan a primit rezultatul testului pentru Covid-19 , dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel

La doar o zi dupa ce s-a aflat ca Marcel Pavel are coronavirus, vedetele care au intrat in contact cu acesta si-au facut testul.

Iar printre acestea se afla si Andreea Balan. Aceasta s-a speriat pentru ca a petrecut mult timp cu cele doua fetite ale sale si cu mama sa. Insa vestile sunt bune pentru ea. Rezultatul testului a fost negativ, potrivit gandul. ro. Artista este bine si nu a fost infectata cu noul coronavirus. 

Ozana Barabancea are coronavirus

Nu la fel de norocoasa a fost Ozana Barabancea. Ea a fost internata azi la pranz la Institutul de Boli Infectioasa "Matei Bals," dupa ce testele de ultima ora au aratat ca este infectata si ea cu virusul Covid-19, potrivit sursei citate. 

Ozana Barabancea se afla intr-o rezerva a Sectiei pentru copii a spitalului, deoarece unitatea medicala nu mai are locuri de internare in saloanele destinate pacientilor adulti. Se pare ca ea va ramane doua saptamani sub supravegherea medicilor.Vedeta nu a dorit sa comenteze subiectul, dar nici nu a negat informatiile.

"Nu vreau sa fac nicio declaratie! Nu mai insistati!" 

Marcel Pavel se afla si el in spital

Marcel Pavel a ajuns noaptea trecuta la spital, cu izoleta,  dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul se simtea rau de cateva zile si manifesta simptomele unei raceli. Asa a decis sa faca testul pentru COVID-19.

"Nu am febra. Sunt ragusit, cred ca am racit la filmari. Familia mea se simte bine. Astept rezultatul si sper sa fie negativ," declara artistul pentru Click.ro. 

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre