Andreea Balan a povestit cum a fost intalnirea cu fostul sot la petrecerea fetitei sale

/ / Modificat: 2020-03-17
Andreea Balan a povestit cum a fost intalnirea cu fostul sot la petrecerea fetitei sale

Andreea Balan nu trece prin cea mai usoara perioada a vietii sale, dar incearca sa treaca peste despartirea de sotul sau. Chiar si asa a tinut sa o sarbatoreasca pe fetita sa cea mica, Clara Maria, care pe 4 martie a implinit un an.

Pentru ca a avut un program incarcat, cantareata a amanat petrecerea cu o saptamana si s-a desfasurat acasa la nasii Monica Davidescu si Aurelian Temisan.

Andreea Balan, despre intalnirea cu fostul sot

Cantareata a dezvaluit ca evenimetul a fost unul restrans, la care au pariticipat 20 de persoane, printre care colegele sale de scena. La petrecere a fost prezent si fostul sau sot. Andreea Balan a povestit cum a decurs intalnirea dintre ea si tatal fetitelor sale. 

"In momentul in care suntem in public nu dezbatem absolut nimic altceva si, de altfel, si relatiile noastre sunt foarte simple, strict legate de fete. Nu intereseaza sa discutăm nimic altceva despre noi, pentru ca lucrurile s-au incheiat, ramanem separati in fapt si urmeaza sa depunem si actele.

Aceasta este situatia si asa ramane. Adica nu exista cale de intoarcere si nu-mi doresc sa mai fiu asociata ca imagine cu fostul sot, probabil nici el, deci nu dorim sa mai fim asociati. Asta este viata si mergem inainte separat. Fetele, bineinteles ca raman la mine, cu domiciliul la mine," a povestit Andreea Balan intr-o interventie telefonica la emisiunea "Agentia Vip."

Andreea Balan a precizat ca divorul se va judeca la tribunal si nu la notar, chioar daca este o procedura mai simpla.

"Pentru ca sunt doi copii la mijloc. La notar se putea daca nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt in pauza," a mai spus cantareata.

Taguri Andreea balan George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre