Andreea Balan a lansat o piesa impreuna cu fiica ei cea mare. Ella Maya ii calca pe urme mamei sale

/ / Modificat: 2023-10-17
Andreea Balan a lansat o piesa impreuna cu fiica ei cea mare. Ella Maya ii calca pe urme mamei sale

Andreea Balan nu este doar o artista implinita, ci si o mamica fericita. Recent, fiica ei cea mare, Ella Maya, a implinit varsta de 7 ani, iar artista nu doar ca i-a organizat o petrecere de zile mari, dar a lansat si prima melodie alaturi de ea. Ella iubeste muzica, la fel ca mama ei, asa ca artista a profitat de acest lucru si au lansat impreuna piesa „Copilarie”.

Ella a avut parte de o petrecere la care orice copil viseaza, de ziua ei. Mama sa i-a organizat un party in toata regula, impreuna cu copii si animatori. Tematica petrecerii a fost „Alice in tara minunilor” si nu au lipsit decorurile fantastice, baloanele si tortul delicios.

„Viata este o poveste frumoasa si imprevizibila, iar timpul trece prea repede. In aceasta zi frumoasa, Ella Maya implineste 7 anisori, iar eu de tot atatia ani sunt cea mai implinita”, a scris artista pe Instagram, in dreptul unor fotografii de la petrecere.

Ella este eleva la o scoala de muzica

Pasiunea pentru muzica a fetitelor Andreei Balan a inceput sa se manifeste inca de anul trecut. Atunci, Ella si surioara ei, Clara, i-au spus mamei lor ca isi doresc sa devina cantarete, la fel ca ea. Andreea Balan a luat decizia de a le retrage de la gradinita si scoala privata unde studiau pana atunci si le-a inscris la o scoala de stat, unde studiaza muzica.

„Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzica. Ella este clasa 0 si Clara este la grupa mijlocie. Erau la o gradinita particulara in Pipera si mi-au spus ca ele vor sa fie cantarete si, chiar la serbarea cand eu am fost plecata in America Express, Ella a scris pe o fisa ca ea vrea sa fie solist vocal. Amandoua au spus asta si le-am intrebat daca sunt sigure. Si au zis da. Atunci le-am spus ca trebuie sa stie sa cante si la un instrument si cu vocea. Sa stie si teorie muzicala si uite, mergem la o scoala de muzica. Si, de cateva zile, merg la George Enescu”, declara artista, in urma cu un an.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan fetita Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre