Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri despre cum au ales sa isi educe copiii

/ / Modificat: 2020-11-24
Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri despre cum au ales sa isi educe copiii

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai iubite si apreciate cupluri din showbizul romanesc. Au stat mereu departe de scandaluri si au incercat sa isi tina cat mai departe de viata publica familia.

Au impreuna doi copii minunati, care le aduc multa fericire si mandrie. Andra si Catalin Maruta spun ca sunt niste parinti cu "vederi moderne", care insa impun si limite pentru siguranta copiilor.

"Cred ca noi, ca tineri parinti din generatia aceasta, avem vederi moderne, nu credem in rasfat. De la faptul ca i-am tinut in brate cat au cerut, pana la cum vorbim cu ei, tot ce facem este ca ei sa creasca fericiti, convinsi ca sunt iubiti. Limitele pe care le impunem sunt pentru siguranta lor, pentru binele lor. Eu si Catalin spunem cu fermitate „nu atunci cand e nevoie si nu negociem. Insa explicam", a marturisit Andra in cadrul unui interviu pentru viva.ro.

Cum arata o zi din viata familiei Maruta

Andra, Catalin si cei doi copii duc o viata normala, la fel ca toti ceilalti oameni. Merg in parc cu cei mici, fac excursii la munte sau se uita impreuna la desene animate.

"E veselie, de la prima ora. Catalin bea cafea, eu nu prea sau doar cu mult lapte. Copiii se agita, se joaca, noi nu suntem atat de plini de energie, ne ia putin timp sa ne activam. Luam micul dejun impreuna, in bucatarie, apoi ne planificam ziua cu activitati. Intr-o zi in care suntem toti patru acasa, sa zicem, in weekend, putem merge in parc, putem face o excursie la munte, ne putem propune sa vedem un film impreuna, de desene animate, desigur. Uneori, comandam mancare din oras: pizza, burgeri sau mancare chinezeasca. Inainte de pandemie, aveam mai multe optiuni de a ne petrece timpul, acum ne descurcam in contextul acesta, mai izolati, in siguranta", a mai povestit artista.

Andra a marturisit ca se topeste dragul copiilor sai, mai ales cand ii fac declaratii de dragoste sau o imbratiseaza.

"Cand ne pupa, ne iau in brate, ne spun „noapte buna! si ne mangaie pe obraz… Imi dau lacrimile cand ma gandesc! Dar, sa povestim si despre faptul ca ne-au lasat muti si cand am fost la Urlati, la parintele Manuel, unde au donat multe jucarii si haine, si s-au purtat minunat. Au inteles ca acei copii au nevoie de lucrurile lor si au acceptat imediat, ba chiar cu entuziasm, sa doneze. Am fost foarte mandri de ei", a marturisit Andra pentru sursa citata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educare copil Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre