Andra a vorbit despre schimbarile prin care a trecut silueta ei: "Am o burtica de parca sunt gravida"

/ / Modificat: 2024-03-02
Andra a vorbit despre schimbarile prin care a trecut silueta ei:

 

In ultimii ani, Andra Maruta a acumulat cateva kilograme in plus, astfel ca a primit de multe ori intrebarea daca este insarcinata din nou. Artista a infirmat de fiecare data zvonurile cu privire la o noua sarcina, explicand ca s-a ingrasat, nici vorba despre inca un copil. De curand, jurata de la „Romanii au talent” a facut cateva precizari cu privire la silueta ei.

Andra a recunoscut ca are cateva kilograme in plus si ca, o perioada, s-a simtit complexata din cauza lor. In cadrul emisiunii de la Pro TV, artista a precizat ca are cu 10 kilograme mai mult decat ar trebui, raportat la inaltimea ei.

Andra, complexata din cauza fluctuatiilor de greutate

Vedeta spune ca, dupa ce a dus o lupta cu ea insasi, a reusit sa accepte faptul ca nu mai arata ca in urma cu 10 ani:

"In prima faza, m-am simtit complexata de acest lucru. Daca purtam o pereche de pantaloni, aveam o burtica care parea ca sunt gravida. Insa acum ma simt sexy si frumoasa asa cum sunt. Nimeni nu-i ca mine si asta ma face sa ma simt sustinuta de colegii mei. Cred ca totul pleaca din suflet. In momentul in care incepi sa te accepti asa cum esti si sa nu te mai uiti dupa repere – ca aia e slaba, ca aia e slaba, nu…

Trebuie sa nu ne mai judecam, sa nu ne mai uitam in stanga si in dreapta si sa ne iubim asa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai putin, ca transpiram, ca avem mai putin par, ca mai mult, ca-i cret, ca-i intins. Nu cred ca trebuie sa fim intr-un fel, asa ca simtiti-va bine cu voi, va rog din toata inima".

Andra, mesaj-manifest pentru toate femeile

Cantareata a tinut sa le transmita tuturor femeilor ca drumul spre fericire incepe cu acceptrea si iubirea de sine:

"Si femeile care se uita la noi… in prima faza sa stiti ca si mie mi-a fost greu sa-mi accept burtica. Vai, daca zicea cineva… E tot a mea! Probabil, intr-o luna-doua, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut sa slabesc pana acum, pentru ca nu m-am acceptat. Le ascundeam, imi puneam 3 chiloti pe mine ca sa ascund, sa strang burta si incercam sa ma ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloti pe mine”, a spus Andra, in cadrul emisiunii.

Artista a mai declarat ca vrea sa faca o schimbare in ceea ce priveste stilul de viata, insa nu neaparat pentru a arata mai bine, ci pentru a fi mai sanatoasa. Andra spune ca problema cu mancarea poate avea, de multe ori, un substrat emotional.

„Unele lucruri nu le poti explica, poate mananci pentru ca s-au adunat alte ganduri, s-au adunat niste stari, si acolo refulezi, in mancare, pentru ca acolo te simti cel mai bine. De la stres, de la munca, de la nedormit, deschizi frigiderul, asa fac eu, si ma uit, Doamne, ce mananc azi”, a mai spus ea.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra gravida Andra

Articole recomandate

Citeste si despre