Gravidele anului 2014

/ / Modificat: 2014-08-08
Gravidele anului 2014

Andra, Antonia si Shakira sunt doar trei dintre vedetele care si-au uimit recent fanii cu vestea ca sunt insarcinate. Insa barza nu s-a oprit doar la aceste celebritati, in peisajul monden romanesc si international regasindu-se si alte vedete care sunt pe cale sa-si indeplineasca visul de a deveni, pentru prima sau a doua oara, mamici.  

Antonia

Antonia a tinut recent primele pagini ale tabloidelor, dupa ce a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va deveni mamica impreuna cu actualul sau iubit, cantaretul Alex Velea.

"Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum! Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!", a marturisit vedeta, care se pare ca este insarcinata in trei luni.

Cantareata mai are o fetita, Maya, in varsta de 4 ani, pentru custodia careia inca se lupta cu fostul sau sot, Vincenzo Castellano.  

Andra

Andra si Catalin Maruta vor deveni iarasi parinti. Fericitul anunt a fost facut chiar de prezentatorul tv, in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Pro Tv: "Informatia vine de la mine, deci este adevarata", a declarat viitorul tatic.

Cele doua vedete mai au un baietel, David, in varsta de 3 ani, dar au marturisit in nenumarate randuri ca isi doresc inca un copil, iar barza nu a ezitat sa treaca in acest an, din nou, pe la ei.

Elena Basescu

  Printre gravidele anului 2014 in showbizul romanesc se numara si fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, care a anuntat recent ca va deveni, pentru a doua oara, mamica. La nici un an de la nasterea fetitei sale, Sofia Anais, vedeta a anuntat ca este, din nou, insarcinata impreuna cu sotul sau, Bogdan Ionescu.

Mezina presedintelui Traian Basescu a declarat ca nu cunoaste inca sexul copilului, dar ca va fi iubit peste masura, indiferent daca va fi fetita sau baietel.  

Shakira

Suspiciunile care au prins contur la Mondiale in jurul unei noi sarcini a Shakirei au fost confirmate recent chiar de cantareata, care a declarat ca va deveni, din nou, mamica. Shakira impreuna cu iubitul sau, fotbalistul Pique, mai au impreuna un baietel, pe nume Milan, in varsta de un an si jumatate.  

Mila Kunis

Viata actritei Mila Kunis s-a schimbat radical in ultimul an. Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, Ashton Kutcher, este gravida cu primul lor copil, care se pare ca va fi o fetita, si se pregateste de lansarea celei mai noi productii cinematografice in care a jucat.

Desi si-au programat si nunta, care va avea loc in luna iulie 2015, cei doi au declarat ca sunt mai preocupati de venirea pe lume a fetitei lor, pe care se gandesc sa o boteze Finn.

Alicia Keys

alicia-keys

Alicia Keys, in varsta de 33 de ani, si-a surprins fanii de pe Instagram cand a postat o poza in care i se vede foarte bine burtica de gravida. Cantareata si sotul ei Swizz Beatz asteapta acum cel de-al doilea copil. Ei mai au un baietel, pe nume Egypt, in varsta de 4 ani.

Kelly Rowland

kelly rowland

Kelly Rowland a "scapat" de curand informatia cum ca asteapta un baietel. Cantareata in varsta de 33 de ani este casatorita cu Tim Witherspoon si au facut anuntul sarcinii tot prin intermediul Instagram, in luna iunie.

Eva Mendes

Nici actrita Eva Mendes in varsta de 40 de ani nu mai face un secret din faptul ca va deveni mama in curand, doar ca medicul i-a recomandat repaus la pat. Tatal copilului este Ryan Gosling, in varsta de 33 de ani.

Christina Ricci

O alta vedeta care va deveni mamica pentru prima data este actrita Christina Ricci. In varsta de 34 de ani, ea este casatorita cu James Heerdegen.

Scarlett Johansson

Si actrita Scarlett Johansson este o frumoasa graviduta. Ea are 29 de ani si asteapta un copil alaturi de logodnicul ei Romain Dauriac.

Mai cunosti si alte vedete insarcinate care se pregatesc sa devina mame in acest an sau la inceputul anului viitor? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete gravide Andra gravida

Articole recomandate

Citeste si despre