Anca Serea, marturisiri dureroase despre problemele de sanatate: "Am vrut sa-mi scriu testamentul"

/ / Modificat: 2021-01-16
Anca Serea, marturisiri dureroase despre problemele de sanatate:
Anca Serea, marturisiri dureroase despre problemele de sanatate: "Am vrut sa-mi scriu testamentul"
Anul 2020 a fost unul foarte dificil pentru Anca Serea, mamica a sase copii. A avut mari probleme de sanatate si a marturisit ca a fost atat de speriata, incat a vrut sa isi scrie testamentul cu cateva luni in urma. 
Anca a ajuns la spital anul trecute de mai multe ori, din cauza unei anemii severe, iar medicii i-au facut numeroase investigatii. Din nefericire, Adi Sina, sotul vedetei, a contractat in urma cu cateva luni si infectia cu SARS-CoV-2, iar copiii au fost nevoiti sa nu mai mearga la scoala din cauza pandemiei, iar ea a ajuns de urgenta la spital atat in Romania, cat si in Bulgaria.
“Eu mi-am prioritizat lucrurile in viata si incerc sa nu ies din starea mea de liniste. Poate doar cand am fost foarte bolnava am fost speriata, aproape ca voiam sa-mi scriu testamentul. Atunci am vrut sa-mi fac absolut toate investigatiile. Acum sunt bine”, a marturisit prezentatoarea pentru OK! Magazine.
Anca Serea a dezvaluit ca se luota cu o anemie severa de mai bine de doua decenii, insa anul trecut s-a simtit extrm de rau. In trecut, medicii care au tratat-o au fost uimiti ca ea este in viata in ciuda problemelor de sanatate pe care le avea.
“Eu ma confrunt cu o anemie severa inca din tinerete, inainte sa-l nasc pe David, de pe la 19 ani, cand mi-am facut si primele investigatii din cauza unor menstruatii abundente. Aveam ameteli frecvente, stare de slabiciune. Eu nu am facut tratamente sustinute si nici cura de fier, decat in perioada sarcinilor sau cand trebuia sa nasc. si cu trecerea timpului, cu nasterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodata nu a fost asa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape ca am cazut din picioare. Mi-am facut toate investigatiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru ca medicilor nu le venea sa creada ca pot sa supravietuiesc cu o valoare atat de mica a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodata nu imi fusese atat de rau”, a mai spus Anca Serea, conform sursei citate.

Anul 2020 a fost unul foarte dificil pentru Anca Serea, mamica a sase copii. A avut mari probleme de sanatate si a marturisit ca a fost atat de speriata, incat a vrut sa isi scrie testamentul cu cateva luni in urma. 

Anca a ajuns la spital anul trecute de mai multe ori, din cauza unei anemii severe, iar medicii i-au facut numeroase investigatii.

Din nefericire, Adi Sina, sotul vedetei, a contractat in urma cu cateva luni si infectia cu SARS-CoV-2, iar copiii au fost nevoiti sa nu mai mearga la scoala din cauza pandemiei, iar ea a ajuns de urgenta la spital atat in Romania, cat si in Bulgaria.

"Eu mi-am prioritizat lucrurile in viata si incerc sa nu ies din starea mea de liniste. Poate doar cand am fost foarte bolnava am fost speriata, aproape ca voiam sa-mi scriu testamentul. Atunci am vrut sa-mi fac absolut toate investigatiile. Acum sunt bine”, a marturisit prezentatoarea pentru OK! Magazine.

Anca Serea a dezvaluit ca se lupta cu o anemie severa de mai bine de doua decenii, insa anul trecut s-a simtit extrem de rau. In trecut, medicii care au tratat-o au fost uimiti ca ea este in viata in ciuda problemelor de sanatate pe care le avea.

“Eu ma confrunt cu o anemie severa inca din tinerete, inainte sa-l nasc pe David, de pe la 19 ani, cand mi-am facut si primele investigatii din cauza unor menstruatii abundente. Aveam ameteli frecvente, stare de slabiciune. Eu nu am facut tratamente sustinute si nici cura de fier, decat in perioada sarcinilor sau cand trebuia sa nasc. Si cu trecerea timpului, cu nasterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodata nu a fost asa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape ca am cazut din picioare. Mi-am facut toate investigatiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru ca medicilor nu le venea sa creada ca pot sa supravietuiesc cu o valoare atat de mica a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodata nu imi fusese atat de rau”, a mai spus Anca Serea, conform sursei citate.

Articole recomandate

Citeste si despre