Alimentul la care a renuntat Andreea Marin si a slabit 7 kilograme

/ / Modificat: 2022-06-28
Alimentul la care a renuntat Andreea Marin si a slabit 7 kilograme

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, le-a marturisit fanilor cum a reusit sa slabeasca rapid 7 kilograme. Prezentatoarea TV a dezvaluit ca a tinut o dieta, insa cel mai importanta a fost faptul ca a renuntat la dulciuri. 

De asemenea, Andreea Marin a mărturisit că alimentul care a ajutat-o să slăbească și care, de asemenea, ține loc de pâine este brânza. Ea consumă des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme.

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Spectacola.ro.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…)

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Şi continui, nu mă las”, a mai spus vedeta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cura de slabire Dulciuri dieta

Articole recomandate

Citeste si despre