Adevarul despre casatoria Andreei Balan cu George Burcea

/ / Modificat: 2019-03-24
Adevarul despre casatoria Andreei Balan cu George Burcea

Andreea Balan si George Burcea sunt impreuna de 4 ani si au doua fetite superbe. Din pacate, cea de-a doua nastere a fost una foarte dificila pentru artista, ea suferind un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. 

Langa ea a fost tot timpul George, barbatul pe care Andreea l-a ales sa fie tatal copiilor sai. Foarte putina lume stie insa ca Andreea si George Burcea nu sunt casatoriti cu acte. Cei doi au facut nunta in Malibu, pe plaja, insa nu s-au prezentat si in fata ofiterului Starii Civile. 

Andreea Balan nu crede in casatoria oficiala si este o militantă înfocată a ideii de parteneriat civil, formă pe care o va adopta și în relația ei, în momentul în care va apărea în legislația românească, chiar dacă, de curând, Parlamentul a respins două proiecte de lege pe această temă. Așa că, este cât se poate de clar, Andreea nu vrea să condiționeze căsătoria de un contract prenupțial care, oricum, ar putea să nu fie luat în calcul, de aceea își dorește să închieie un parteneriat civil cu George Burcea!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan a nascut

Articole recomandate

Citeste si despre