Motivul pentru care Adelina Pestritu nu a mai vrut sa isi expuna fiica pe retelele sociale

/ / Modificat: 2023-05-30
Motivul pentru care Adelina Pestritu nu a mai vrut sa isi expuna fiica pe retelele sociale

In primele luni de cand a devenit mama, Adelina Pestritu era foarte activa pe retelele de socializare in ceea ce priveste fotografiile cu fiica sa. Ulterior s-a oprit brusc din a mai publica astfel de imagini si a sters inclusiv contul de Instagram pe care i-l crease micutei Zeny. Motivul? Adelina Pestritu si Virgil Steblea au vrut sa protejeze intimitatea fiicei lor. 

„Stim ca poate parea greu de inteles din exterior, dar, dupa cum am mai spus, asa am simtit sa facem la momentul respectiv, fara a ne dori sa suparam sau sa deranjam pe cineva. A fost o perioada in care am simtit nevoia sa ne recalculam traseul. Am discutat cu Virgil si asa am hotarat atunci. Toti parintii vor sa-si protejeze copiii, si cine intelege asta nu judeca deciziile altora. Suntem pentru prima data parinti si nu stim daca deciziile noastre sunt intotdeauna corecte, dar cautam mereu sa facem ceea ce simtim ca este mai bine pentru ea. Ii respectam intimitatea si sigur va veni momentul in care ea va putea decide daca isi doreste sa foloseasca retelele de socializare sau nu. Tot ce ne dorim este sa pastram un echilibru in toate”, a declarat Adelina Pestritu.

Recent insa, fanii Adelinei Pestritu au avut parte de o surpriza. Vedeta, Virgil si fiica lor au aparut pe coperta revistei Viva. Micuta Zeny nu mai aparuse de cativa ani pe retelele de socializare, iar revederea sa a fost o bucurie pentru multi internauti care au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei.

„Nu vedem nimic rau in a face campanii comerciale de familie si probabil ca se va intampla si asta la un moment dat, cine stie?! Toate la timpul lor. Banii sunt pe ultimul plan in aceasta discutie”, a explicat Adelina Pestritu.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil adelina pestritu Adelina pestritu fetita Fetita adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre