Adelina Pestritu, izolata in casa dupa ce s-a intors din Italia: "Ma macina un dor imens de Zeny"

/ / Modificat: 2020-03-04
Adelina Pestritu, izolata in casa dupa ce s-a intors din Italia:

Adelina Pestritu a fost la Saptamana Modei la Milano, in plina epidemie de coronavirus. Italia este cea mai afctata tara europeana afectata si pe locul 3 ca bilant de mortalitate din cauza virusului, dupa China si Iran.

Dupa ce s-a intors, Adelina Pestritu a decis sa se inchida in propria locuinta, de dragul familiei. Vedeta nu prezinta simptome si nu a fost diagnosticata cu COVID-19, desi a fost prinsa fix in mijlocul focarelor virusului.

"Aceasta este o masura pe care mi-am impus-o singura, fara sa ma oblige cineva, fara sa fiu impinsa de simptome specifice acestui virus sau de medici. Sunt perfect sanatoasa, iar in toata acesta perioada de cand am venit nu am acuzat alte stari care sa-mi ridice semne de intrebare vis-a-vis de starea mea de sanatate.

Da, stau in casa de la venirea mea in tara pentru ca sunt o fire precauta si responsabila cu mine si cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantina, este solutia la care am recurs eu urmand indicatiile autoritatilor si propria mea constiinta. Stiu ca intre timp au aparut in presa informatii despre faptul ca m-as afla in carantina. Le dezmint cu aceasta ocazie," a scris Adelina Pestrita pe blogul sau.

Adelina Pestritu nu a mai iesit din casa de cand s-a intors de la Milano

De aproximativ doua saptamani de cand a revenit de la Milano, Adelina a marturisit ca nu si-a mai tinut fetita in brate si ii este extrem de dor de micuta Zenayda. 

"In cateva zile se va termina acesta perioada de autoizolare in ceea ce ma priveste si voi reveni la ritmul intens de postari cu care v-am obisnuit. Va mai pot spune ca ma macina un dor imens de Zeny pe care abia astept s-o strang in brate," a mai scris vedeta.  

Taguri Adelina pestritu Italia Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre