Adelina Pestritu a rabufnit dupa ce a fost criticata pentru cum isi creste fetita

/ / Modificat: 2019-04-11
Adelina Pestritu a rabufnit dupa ce a fost criticata pentru cum isi creste fetita

Adelina Pestritu are foarte multe urmaritoare pe paginile sale de socializare. Acestea ii asculta sfaturile in materie de diete si haine si chiar se inspira din tinutele sale vestimentare.

Dar nu are parte numai de laude. De multe ori este si criticata pentru alegerile sau actiunile sale.

Foto:Click

Intr-una din zile, Adelina Pestritu a postat o poza cu fetita sa de 8 luni in premergator. Si s-a suparat foarte tare cand mai multe mamici au criticat-o pentru felul in care o creste pe micuta Zenaida.

"Internetul este foarte bun daca vrei sa afli cum sa-ti faci o coafura speciala, cum sa pui un bec, cum sa te imbraci la o nunta etc, dar nu trebuie sa-ti cresti copilul dupa sfaturi de pe site-uri sau de pe forumuri. De aceea avem ceea ce se numeste instinct matern si medici buni: sa ne ghideze. Mi-ar placea ca noi, mamele, sa nu ne mai judecam intre noi, sa nu ne mai criticam, ca este dureros, puiul nostru este cel mai sensibil subiect. Ar trebui sa ne sustinem, sa fim mai tolerante si sa nu mai aratam atat cu degetul. Am pus-o pe Zeny in premergator si am primit multe mesaje contra. Ea vrea deja sa stea in picioare, sa mearga, iar accesoriul acesta o ajuta. Nu o tin ore intregi in premergator, Doamne fereste, am mare grija, dar felul in care isi exprima unele persoane nemultumirea este deranjant. Cresterea copilului mi se pare ceva extrem de intim, tocmai de aceea pe mine nu ma veti gasi in tot felul de grupuri de mamici sau in dispute pe forumuri. Vorbim despre ce vreti voi si ne sfatuim, ati vazut ca sunt deschisa, dar cresterea copilului este la latitudinea fiecarui parinte in parte si, repet, este ceva intim," a fost mesajul Adelinei Pestritu de pe instastory.

Se pregateste de nunta

Fosta prezentatoare va imbraca din nou rochia de mireasa in vara. Ea se va casatori cu tatal fetitei sale, Virgil Steblea.

Adelina Pestritu se afla la a doua casatorie, dupa mariajul cu Liviu Varciu, care a durat doar un an.

"Nu ma potolesc din organizat evenimente si urmeaza sa organizam cel mai mare eveniment din viata noastra, nunta. Am gasit si sala, mai trebuie sa gasim rochia", dezvaluia Adelina Pestritu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Copil adelina pestritu Adelina pestritu crestere copil

Articole recomandate

Citeste si despre