Adela Popescu si Radu Valcan, experienta de cosmar cu bona in Republica Dominicana

/ / Modificat: 2022-09-30
Adela Popescu si Radu Valcan, experienta de cosmar cu bona in Republica Dominicana

Adela Popescu si Radu Valcan au plecat, in urma cu cateva saptamani, impreuna cu cei trei copii ai lor, in Republica Dominicana. Adela avea de filmat pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici” de la Pro TV, iar sotul ei si copiii au urmat-o, pentru a putea fi impreuna, avand in vedere ca ea urma sa stea acolo saptamani bune. Cei cinci au avut parte, de-a lungul sederii in Dominicana, atat de experiente de vis, cat si de momente mai putin neplacute. Au prins un uragan si au fost dezamagiti de bona pe care o angajasera pentru bebelusul lor, iar vedeta a povestit totul pe retelele sociale.

Adela isi tine la curent fanii de pe internet cu experientele si dificultatile pe care le intalneste in viata de mama. Prezentatoarea TV nu se fereste sa povesteasca si experiente mai putin placute, iar de o astfel de experienta a avut parte de cand se afla la filmari, in Republica Dominicana. Adela si Radu nu au facut un secret din faptul ca acasa au apelat la ajutorul unei bone, pentru a se putea ocupa de toti cei trei copii ai lor. Cea pe care au angajat-o este de origine filipineza, iar pentru a-i insoti in Republica Dominicana, avea nevoie de o serie de documente si o viza speciala. A durat cateva zile sa o obtina, asa ca Adela, Radu si cei trei copii ai lor au plecat singuri in Republica Dominicana, pana cand bona a putut veni sa ii ajute.

Ajunsi acolo, Adela Popescu avea filmari ore bune in fiecare zi, asa ca ea si sotul ei au inceput sa se intereseze de o bona locala, pentru a avea grija de baietelul cel mic, Adrian. Au gasit o persoana care sa se califice, insa experienta a fost una cat se poate de nepotrivita, iar dupa cateva zile, au fost nevoiti sa renunte la serviciile ei, pentru ca starea de spirit a bebelusului se schimbase radical.

„Noi am intampinat ceva probleme pentru ca bonei bebelusului nostru inca nu ii iesisera actele, ea fiind cetatean filipinez.  Pentru a veni in Republica Dominicana avea nevoie de o viza speciala si inca nu iesisera actele, asa ca am plecat practic noi doi cu ei trei. Urma sa incep foarte curand filmarile, deci Radu trebuia se ocupe de toti trei de dimineata pana seara, pana cand i-ar fi iesit bonei actele, nici nu stiam cand.. Se apropia prima zi de filmare si nu ne ajuta nimeni. Adica Radu ar fi ramas acasa cu toti copiii si eu nu stiam cat urma sa filmez. Si am intrat intr-o panica, actele bonei inca nu ieseau, nu stiam ce sa facem. Radu deja nu mai putea, era cu nervii la pamant si am zis ca trebuie sa gasim pe cineva local macar pana vine fata noastra”, a povestit Adela Popescu pe o retea de socializare.

Varianta de „avarie” a fost una de cosmar

Adela Popescu i-am rugat pe cei de la casa de productie a emisiunii sa ii ajute sa gaseasca o bona.

„Ne-au gasit destul de repede o fata de 23 ani care avea o fetita de un an si jumatate pe care o ingrijea mama ei. A venit la noi, l-a vazut pe Adrian, vesel si amuzant. A inceput sa vina de a doua zi si abia atunci am inteles ce inseamna un om nepotrivit care sa stea cu copiii tai. Pur si simplu, bebelusul nostru care era foarte prietenos, zambaret, dupa cateva zile de stat cu aceasta fata, supravegheata, nu-mi imaginez ca i-a facut cine stie ce, s-a schimbat total. Era anxios, plangea foarte mult.  Ea se aseza pe canapea, bebelusul pe covor. Eu nu spun acum ca fata aceea nu avea intentii bune, dar pur si simplu sunt oameni care nu au tact, nu li se potriveste asta. Intre timp a venit si bona noastra din Romania, dar chiar si asa a durat cateva zile pana cand copilul a scapat de acea anxietate”, a adaugat Adela Popescu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frica experiente noi copii Bona copii

Articole recomandate

Citeste si despre