Cum s-au adaptat copiii Adelei Popescu la gradinita: „Nu ma mai impresioneaza lacrimile”

/ / Modificat: 2023-10-01
Cum s-au adaptat copiii Adelei Popescu la gradinita: „Nu ma mai impresioneaza lacrimile”

In timp ce unii parinti sunt de parere ca intre copii nu ar trebui sa existe competitie nici macar la scoala, Adela Popescu face parte dintre mamele care incurajeaza acest lucru. Vedeta, care are trei baieti, traverseaza o etapa noua cu cel mai mare dintre ei, dar si cu mezinul. In timp ce Alexandru, baiatul cel mare al vedetei, a inceput clasa I, mezinul, Adrian, a inceput gradinita.

Intr-un interviu acordat recent pentru Playtech.ro, actrita a marturisit ca abia asteapta sa vada cum va reactiona fiul ei cel mare la notele pe care le va primi. Daca in clasa pregatitoare nu se acorda calificative, acum Alexandru este elev cu acte in regula, pentru ca in clasa I invatatoarea incepe sa dea calificative.

"Cel mare a intrat in clasa intai. Au inceput calificativele: FB, B, vreau sa vad cum reactioneaza la competitie, pentru ca eu sunt genul de mama care cred ca trebuie incurajata, cu atat mai mult cu cat vine vorba de baieti. Pentru caracterul fetelor nu stiu daca neaparat, nu consider competitia trebuie sa existe ca fel de a fi, dar pe baieti trebuie sa ii defineasca asta, e o chestie care le completeaza trasaturile de caracter. Un barbat trebuie sa fie competitiv, nu cat sa il afecteze in interior, cat sa-si doreasca sa castige meciul, sa-si doreasca sa cucereasca fata. Mi se pare frumos la un baiat asta, mi se pare ca e de admirat", a spus Adela Popescu, pentru sursa citata.

Ce spune despre adaptarea lui Adrian la gradinita

Fiul cel mic al actritei si al lui Radu Valcan, Adrian, a inceput recent gradinita. Vedeta are experienta cu adaptarea, astfel ca lacrimile nu o mai impresioneaza ca la inceput. Adela a mai povestit ca a ales o gradinita Montessori pentru cel mic. Si baiatul mijlociu al cuplului, Andrei, este inscris tot acolo, motiv pentru care celui mic i-a fost mai usor sa se obisnuiasca.

"Juniorul a intrat la gradinita, suntem la o gradinita Montessori si l-au primit. Adica nu se cheama cresa, pentru ca ei acolo mixeaza cumva varstele, el are 2 ani si 3 luni. Se simte foarte bine, pentru ca e fratele mijlociu acolo si cel mijlociu se simte bine ca, in sfarsit, este si el frate mai mare pentru cineva, ca pana acum era doar fratele mai mic. Si e totul bine. Eu am acum deja o tehnica: nu ma mai impresioneaza lacrimile. Prima saptamana a decurs perfect, a doua a plans, dar stii cum faceam in a doua saptamana? Ii luam asa mainile, i-l puneam in brate doamnei educatoare si ziceam pa. Zburam, nu mai stai la discutii cu ei!", a mai spus vedeta.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Adela popescu Adela popescu baietei

Articole recomandate

Citeste si despre