De ce si-a retras Andreea Banica fiica de la dansuri. "Vreau copii sanatosi"

/ / Modificat: 2019-11-05
De ce si-a retras Andreea Banica fiica de la dansuri.

Fiica Andreei Banica, Sofia, in varsta de 10 ani a facut mai multi ani dansuri profesionale. Vedeta, insa, a decis sa o retraga de la cursuri pentru ca a observat ca fetita ei incepuse sa aiba ticuri din cauza stresului cauzat de programul prea incarcat.

"Sofia a facut dansuri profesionale, insa am scos-o de acolo, tocmai pentru ca m-am gandit la sanatatea ei. Imi doresc copii sanatosi, nu chinuiti, nu cu mers la tot felul de concursuri si olimpiade, pe afara. Sofia alerga peste tot si la un moment dat a ajuns sa aiba ticuri, pentru ca isi dorea sa fie buna la toate. Si la sport si la scoala. Si atunci am hotarat sa mai eliminam din partea asta a sportului, foarte masiva, si sa ne concentram mai mult pe carte o perioada," a explicat Andreea Banica la Click! TV Online.

I-a mostenit talentul mamei

Sofia merge, insa, la cursurile de canto pentru ca, se pare, i-a mostenit talentul mamei sale si isi doreste sa cante."Nu ma mosteneste, ma depaseste," a spus Andreea Banica. 

"Am lasat-o sa mearga la canto, pentru ca asta-i place foarte mult, e foarte talentata. Merge o data pe saptamana, nu face foarte mult efort, insa vine de la sine, este dorinta ei foarte mare de a merge la canto si de a invata sa cante. Ea merge acolo mai mult ca sa invete sa respire. Eu, fiind de meserie, stiu foarte bine ce ar trebui sa fac cu ea, dar ea nu-si doreste sa faca lectii cu mine. Asa ca am trimis-o la o buna prietena, ca sa invete. A urcat pe scena, a cantat, am filmat-o, am fost foarte mandra de ea. Mi-au dat lacrimile," a dezvaluit Andreea. 

Andreea Banica este impreuna cu sotul sau Lucian Mitrea de 25 de ani. Cei doi mai au un baietel, Noah Andrei, in varsta de 3 ani. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea banica

Articole recomandate

Citeste si despre