Andreea Banica, marturisiri dureroase despre pierderea mamei sale: "Viata a luat-o prea repede de langa mine"

/ / Modificat: 2024-03-13
Andreea Banica, marturisiri dureroase despre pierderea mamei sale:

 

Andreea Banica este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si apare mereu cu zambetul pe buze. Putini stiu insa ca ascunde o drama profunda si ca a ramas orfana cand era foarte tanara. Cantareata si-a pierdut si mama si tatal, la distanta de cativa ani, cand era la inceputurile carierei muzicale. Artista sufera si acum ca parintii ei nu au fost acolo sa vada cat de departe a ajuns sau sa isi cunoasca nepotii. 

Mai ales de cand este, la randul ei, mama, cantareata ii simte lipsa mai mult ca niciodata mamei sale. In luna martie, cand sunt celebrate toate mamele si femeile, Andreea Banica a publicat pe retelele de socializare o fotografie cu cea care i-a dat viata, insotita de un mesaj profund. 

Mesajul Andreei Bănică despre mama ei

”A fi mama este implinirea suprema pentru mine. In luna martie, luna femeii, imi amintesc cu mare dor de mama, cea care m-a invatat cum sa fiu, la randul meu, mama. Viata mi-a luat-o prea repede de langa mine si ne-a rapit multe clipe fericite pe care le puteam avea, insa nu voi uita niciodata ca am fost fetita ei cu bucle blonde, ca m-a invatat sa am grija de mine si de sanatatea mea, pentru a avea grija si a le oferi toata dragostea mea celor din jur.

Aceleasi sfaturi le transmit si eu copiilor mei si pun preventia pe primul loc, pentru a fi unii alaturi de altii cat mai mult timp! #MultumescMama pentru ca datorita tie sunt o femeie implinita, dar gandindu-ma la tine, ma simt aceeasi fetita cu bucle blonde care iti oferea cu emotie si toata dragostea, martisorul ca vestitor al primaverii”, a scris Andreea Banica, in dreptul unor imagini din arhiva personala. 

Andreea Banica si-a pierdut mama cand avea 23 de ani, din cauza unei boli nemiloase. Femeia s-a stins dupa ce a fost diagnosticata cu cancer esofagian. Cu doar cativa ani mai devreme, artista isi pierduse si tatal, in urma unui accident stupid. Barbatul a murit in urma unei altercatii cu un vecin, care l-a lovit si el a cazut cu capul de bordura. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea banica

Articole recomandate

Citeste si despre