Video. Un doctor izbucneste in plans dupa ce refuza imbratisarea fiului sau de frica coronavirusului

/ / Modificat: 2020-03-30
Video. Un doctor izbucneste in plans dupa ce refuza imbratisarea fiului sau de frica coronavirusului

Un video sfasietor al unui doctor din Arabia Saudita a devenit viral pe retelele de socializare. Acesta a izbucnit in lacrimi dupa ce a fost nevoit sa-l opresca pe fiul sau cel mic care vroia sa-l imbratiseze.

Acesta a fost filmat dupa ce si-a incheiat tura si a revenit acasa de la spital. Fiul s-a repezit sa il imbratiseze, dar a fost oprit imediat de tatal sau, care i-a cerut sa se îndeparteze, pentru ca purta costumul medical si tratase pacienti cu coronavirus, scrie The Independent.

Medicul a inceput sa planga

Pandemia de coronavirua a obligat oamenii din intreaga lume sa pastreze distanta fata de oamenii pe care ii iubesc. Medicul, probabil nu a vrut sa riste sa-si infecteze copilul cu noul COVID-19. Vizibil epuizat, acesta a inceput sa planga.

Clipul de sase secunde a fost distribuit pe Twitter si a strans peste 11 milioane de vizualizari. Filmuletul ne aminteste de sacrificiile facute in intreaga lume de personalul medical care se afla in primele linii de lucru pentru a trata pacientii afectati de coronavirus.

In Arabia Saudita, s-au inregistrat 1.299 de cazuri de Covid-19, iar 8 persoane infectate cu coronavirus si-au pierdut viata.

A Saudi doctor returns home from the hospital, tells his son to keep his distance, then breaks down from the strain. pic.twitter.com/0ER9rYktdT

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Doctor Coronavirus Clip viral

Articole recomandate

Citeste si despre