Video. O mama cu fetita de mana a fost batuta de mai multe studente la Medicina, la Chisinau

/ / Modificat: 2019-10-01
Video. O  mama cu fetita de mana a fost batuta de mai multe studente la Medicina, la Chisinau

Caz revoltator! O mama care mergea pe strada de mana cu fetita ei de 3 ani a fost snopita in bataie de mai multe tinere, studente la Facultatea de Medicina din Chisinau, ziua-n amiaza mare. Copila a privit ingrozita cum mama ei e lovita si tarata de par, scrie Publika.md.

Potrivit victimei, agresoarele vorbeau in limba araba.

Ofiterul de presa al Politiei Chisinau a precizat ca incidentul a avut loc in data de 23 septembrie, in jurul orei 15:30, iar din imaginile video se vede cum femeia este mai intai impinsa pe la spate de una dintre tinere, dupa care lovita cu piciorul de o alta femei. Victima a incercat sa se apere cum a putut.

Copilul, martor la scenele ingrozitoare

bataie

Fetita a fost martora la aceste scene. Micuta plangea si batea din picioare, fiind foarte afectata de ceea ce vedea. In cele din urma, o femeie care trecea pe acolo a dat dovada de curaj si a luat copilul in brate, iar doi tineri au incercat sa le desparta pe femeile batause.

Politia mai spune ca totul ar fi pornit de la o observatie pe care mama fetitei le-ar fi facut-o agresoarelor. Mai exact, victima le-ar fi spus ca nu sunt imbracate corespunzator.

Se va deschide o ancheta

Politia urmeaza sa deschida o ancheta penala pentru huliganism, iar vinovatii risca pana la trei ani de puscarie sau pana la 240 de ore de munca in folosul comunitatii.

Ofiterul de presa al institutiei unde invata tinerele a precizat ca acestea au fost chemate la consiliul facultatii si au dat explicatii in scris despre cele intamplate. Deocamdata, Universitatea nu a decis daca le va sanctiona sau nu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bataie

Articole recomandate

Citeste si despre