A avut un tata violent care i-a marcat copilaria, iar mama i-a murit in brate. "Ne lovea din orice"

/ / Modificat: 2019-12-16
A avut un tata violent care i-a marcat copilaria, iar mama i-a murit in brate.

A ramas fara mama la varsta de 25 de ani, atunci cand toate fetele au nevoie mai mult decat oricand de cea care le-a dat viata. Dar cel mai dureros a fost ca i-a murit in brate dupa o lupta de trei ani cu o boala incurabila. Este povestea de viata a Cristinei Spatar, care nu a putut trece peste pierderea mamei sale.

Acum, artista are si ea doi copii, un baiat, Albert, (10 ani) si o fetita, Aida, (8 ani) si a trecut printr-un divort dureros.

A avut un tata violent

In preajma sarbatorilor ea si-a amintit de copilarie si de cum era Craciunul alaturi de parintii sai. Vedeta a avut un tata violent si destul de dur, iar asta a marcat-o profund.

"Tata era mai dur. El, la fiecare neregula, nota mica sau ce nazdravanii mai faceam noi doua, (n.r. sora sa) tot timpul el era foarte dur, foarte radical. Chiar ne batea, ne lovea, fapt care mie nu mi se pare normal," a dezvaluit Cristina Spatar, la emisiunea "Vorbeste Lumea."

Cristina Spatar se declara impotriva violentei de orice fel si nu concepe sa-si loveasdca copiii, nici atunci cand gresesc.

cristina spatar cu copiii

"Nu mi se pare normal, in ziua de azi. Oricat de suparata as fi pe Albert si oricat de tare m-ar supara, eu nu-i bat. Eu incerc sa le ofer o pedeapsa, cate o chestie de geul asta, nicidecum sa-i bat. Asta cu bataia, pentru mine, nu e valabila. Stiu, pentru ca am suferit pe treaba asta.  Mama mea a fost, in schimb, foarte, foarte calda, foarte blanda si buna," a mai declarat cantareata.

Cristina Spatar s-a casatorit in 2007 cu omul de afaceri Alin Ionescu, tatal celor doi copii ai ei. In 2016 au divortat si si-a revenit cu greu după separare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bataie

Articole recomandate

Citeste si despre