VIDEO. Doi copii au fost filmati in timp ce se jucau pe acoperisul unui bloc din Floresti!

/ / Modificat: 2023-05-19
VIDEO. Doi copii au fost filmati in timp ce se jucau pe acoperisul unui bloc din Floresti!

Doi copii au fost filmati in timp ce alergau pe acoperisul de tigla al unui bloc din Floresti. Unul dintre ei chiar s-a apropiat de margine si s-a uitat in jos, fara niciun fel de teama. Din fericire, niciunul dintre micuti nu a fost ranit, scrie Stiri de Cluj. Parintii celor doi copii au fost amendati cu 500 lei. 

„La data de 17 mai 2023, in jurul orei 17:25, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Floresti au fost sesizati despre faptul ca, pe acoperisul unui complex de locuinte, situat in localitatea Floresti, au fost observati doi copii care se plimbau, existand riscul ca acestia sa fie expusi unui pericol iminent. In baza sesizarii, politistii au efectuat verificari in zona indicata, dar la momentul respectiv, copiii nu se mai aflau pe acoperisul cladirii. Au constatat ca este vorba despre 2 minori cu varste de  9 si 12 ani, care se aflau singuri in interiorul unui apartament, prevazut cu ferestre spre acoperisul imobilului. S-a luat legatura cu reprezentantul legal al acestora, fiindu-i aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 500 de lei, in temeiul Legii 61/1991”, transmite IPJ Cluj, potrivit Digi24. 

Scenele greu de privit au fost surprinse de un localnic, care a si sunat la 112 pentru ca cineva sa intervina. In mod normal, administratia de locatari are obligatia de a securiza accesul pe bloc, pentru a nu se produce vreun accident si nu se stie foarte clar cum au reusit cei doi copii sa urce pe acoperis. Din fericire, insa, nimeni nu a patit nimic.

  • Surse articol: stiridecluj.ro, digi24.ro, ziardecluj.ro
  • FOTO: ziardecluj.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dureri burta Crampe abdominale Dureri abdominale copii Crampe abdominale copii

Articole recomandate

Citeste si despre