Un medic din Iasi vrea sa se infecteze cu coronavirus

/ / Modificat: 2020-02-25
Un medic din Iasi vrea sa se infecteze cu coronavirus

Un medic din Iasi a reactionat dupa toata aceasta tavatura care s-a creat in jurul coronavirusului. 

Medicul Razvan Constantinescu de la Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, a rabufnit pe pagina sa de Facebook si a scris ca se ofera voluntar sa se infecteze cu coronavirus pentru a demostra ca acesta poate fi fatal doar pentru persoanele care sufera si de alte boli cronice.

"Ca sa-i lamuresc pe imbecilii care umbla cu chiloteii pe nas"

"Ca sa-i lamuresc pe imbecilii care umbla cu chiloteii pe nas, prin aeroporturi, ma ofer voluntar sa ma infectez cu virusul vietii. Sa vada si ei un medic nevaccinat "antigripal" (o tampenie, avand in vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate!  

Prostovanimea lumii in care traim nu pricepe nimic, se comporta ca o turma, de aceea este usor de manipulat. Ea nu poate intelege ca astfel de virusuri nu prezinta pericol vital decat pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, varste extreme, pacienti cu insuficienta cardiaca severă, BPOC, imunodeprimati (aa adauga eu, si cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generatia "i-phone" poarta barba si glezne goale, masca de panza pe facies, urla ca vrea nu stiu ce tara ca afara, iese la proteste in mod ovin, se vaccineaza in draci ca sa-si faca rost de vreo leucemie si apoi se plange ca statul nu face nimic pentru ei, nu ii pune biberonul. Mortalitatea gripei "Covid-19" este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cat a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Si atunci de ce va isterizati, glezno-barbisoanelor?," este mesajul medicului, care a revoltat foarte multa lume si a atras zeci de zeci de comentarii negative pe pagina sa de Facebook.

Cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus sunt in China, cu 77.660 de persoane infestate. Apoi, 977 de persoane au fost infectate in Koreea de Sud si 229 în Italia.

Taguri Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre