Un Halloween petrecaret pentru orice monstrulet. Sase zile de distractie la ParkLake Shopping Center

/ / Modificat: 2019-10-23
Un Halloween petrecaret pentru orice monstrulet. Sase zile de distractie la ParkLake Shopping Center

In perioada 26 – 31 octombrie, la ParkLake Shopping Center, bucurestenii vor fi intampinati de cele mai amuzante gazde: fantome, vampiri, vrajitoare  si alte creaturi ale noptii, puse pe sotii si joaca, zabovesc pentru sase zile de distractie!

Jocuri interactive, concursuri, ateliere creative, face painting, dansuri si surprize nemaiintalnite marcheaza finalul lunii octombrie intr-un mod cu adevarat memorabil. Copii si adulti deopotriva sunt asteptati sa isi exprime creativitatea si sa petreaca timp impreuna in cadrul celor sase zile cu evenimente si ateliere tematice.

Astfel, cei mici isi vor exersa abilitatile fizice si isi vor folosi energia pentru a castiga competitii inedite: Bowling cu Monstri si Vrajitoare, Leapsa Vampirilor, Stafeta de Halloween sau Cursa Fantomelor vor pune la grea incercare indemanarea si spiritul de echipa ale participantilor. Iar daca sportul reprezinta doar o mica parte din incercarile de Halloween, creativitatea va juca un rol important in impresionarea gazdelor. 

Folosind lipici, hartie, culori si multe alte materiale neconventionale,  copiii vor crea cele mai simpatice, amuzante si, desigur, prietenoase decoratiuni.

In plus, totul se asezoneaza cu o veritabila petrecere a strigoilor si o parada a costumelor de Halloween, dar si cu face painting si figurine din baloane. Activitatile se vor desfasura zilnic, timp de sase zile, alaturi de indragitele personaje: sambata – duminica, 26-27 octombrie, intre orele 14:00 – 20:00 si luni-joi, 28-31 octombrie, intre orele 18:00 – 20:00, parintii si copiii sunt asteptati la cel mai petrecaret Halloween!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre