Un copil de trei ani merge in fiecare dimineata in gara. Motivul a uimit pe multa lume

/ / Modificat: 2020-06-18
Un copil de trei ani merge in fiecare dimineata in gara. Motivul a uimit pe multa lume

Un baietel de trei ani merge in gara in fiecare dimineata pentru a privi trenul cum pleaca si pentru a-si saluta de la distanta prietenul care l-a facut sa-i placa trenurile.

 

Troy Thorton, controlor de tren, spune ca micutul Jake isi face aparitia in fiecare dimineata, fara exceptie, si este fascinat, atat de tren, cat si de munca lui.

"Sunt asistent mecanic. Merg cu trenul, verific biletele si incasez, ii indrum pe calatori cum sa urce si sa coboare," a marturisit barbatul.

Cei doi si-au luat ramas bun

Salutul de la distanta a deventi ritualul lor de carantina: Jake pe peron incercand sa vada cat mai devreme luminile locomotivei, in timp ce trece prin tunel, si prietenul lui adult de din tren.

"Iese din tunel, suiera, iar Troy deschide usa si spune:"Buna, Jake! Ne vedem si maine!," a povestit micutul din Boston.

Cei doi au fost nevoiti sa-si ia ramas bun, deoarece controlorul se va muta pe o alta ruta. Ei si-au facut si cadouri, dar spun ca nu vor renunta la prietenia lor speciala. Jake i-a daruit controlorului un desen, iar Troy l-a invitat pe copilas sa faca o scurta calatorie cu trenul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre