Un copil de 6 ani a cazut din telescaun in Poiana Brasov. Care este starea micutului

/ / Modificat: 2022-01-12
Un copil de 6 ani a cazut din telescaun in Poiana Brasov. Care este starea micutului

Accident teribil in Poiana Brasov, unde, miercuri dupa amiaza, un copil in varsta de 6 ani a cazut din telescaun. Salvamonstistii au sosit imediat la fatalocului, insa micutul a fost recuperat dintr-un alt loc fata de cel in care cazuse, mai exact de la statia de imbarcare a instalatiei pe cablu. 

Potrivit primelor informatii, copilul a cazut din telescaun deoarece s-a agitat prea tare. El nu s-a ranit si s-a ridicat singur, apoi a mers pe picioarele lui pana la punctul de plecare. 

Din primele investigaţii, acesta a suferit un traumatism minor la un picior.

„Apelul a venit prin Dispeceratul National Salvamont, in jurul orei 15, cu privire la un copil care a cazut din telescaun, intre pilonii 1 si 2, de la o inaltime de aproximativ 5 m. Dupa cadere, copilul in varsta de 6 ani s-a deplasat singur pana la statia inferioara, unde a fost gasit de salvamontisti.

Dupa examenul medical s-a constatat un traumatism minor la nivelul unui membru inferior, urmand sa fie transportat in statiune, unde au fost asteptati apartinatorii, in vederea luarii deciziei de transport catre unitatea spitaliceasca„, au precizat reprezentanţii Salvamont Braşov.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre