Un copil de 3 ani s-a urcat la volan si a dat peste mama sa. Femeia, dusa de urgenta la spital

/ / Modificat: 2020-06-09
Un copil de 3 ani s-a urcat la volan si a dat peste mama sa. Femeia, dusa de urgenta la spital

Incident socant in Targu-Jiu! O femeie in varsta de 36 de ani a ajuns de urgenta la spital, luni seara, dupa ce a fost lovita cu masina de fiul sau in varsta de 3 ani, care s-a urcat la volanul masinii pe care o detinea familia, potrivit pandurul.ro. 

Femeia a fost prinsa intre autoturism si o fantana din curte si a ajuns de urgenta la spital, fiind suspecta de fractura de picior. Accidentul a avut loc intr-un moment de neatentine al mamei, care a lasat masina deschisa si cheile la vedere. Micutul in varsta de 3 ani a reusit sa se urce in autoturism si sa porneasca masina in marsarier, lovindu-si mama. 

Femeia a fost cea care a sunat la 112 si a anuntat incidentul. Pana la sosirea pompierilor, femeia a reușit sa iasa singura din spatele mașinii “conduse” de fiul ei. 

Potrivit IPJ Gorj, luni, in jurul orei 19.30, politiștii au fost sesizati “prin apel la 112 de o femeie de 36 de ani din Targu Jiu, despre faptul ca, in timp ce se afla in curtea locuintei, a fost lovita de autoturismul proprietate personala, la volanul caruia se urcase copilul sau, in varsta de 3 ani, care fusese lasat nesupravegheat pentru o scurta perioada”. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre