Un copil de 1 an a murit sufocat in caruciorul in care dormea

/ / Modificat: 2020-05-13
Un copil de 1 an a murit sufocat in caruciorul in care dormea

Tragedie cumplita la Cluj! Un copil de 1 an si 6 luni a murit dupa ce mama l-a lasat sa doarma in carucior. 

Micutul a adormit, iar mama copilului l-a lasat in carucior si s-a apucat sa faca treburi in casa. 

Nenorocirea s-a produs saptamana trecuta, in localitatea Manasturel, din comuna Cuzdrioara. Din primele informatii, acesta si-a gasit fiul cu gatul prins intre componentele caruciorului in care dormea.

Din cate se pare, el a fost strangulat de bara de protectie a caruciorului.

Cu ajutorul unui vecin, micutul a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal Dej, insa din pacate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva si au declarat decesul.

"La data de 8 mai, in jurul orei 15.40, politistii din cadrul Politiei Municipiului Dej au fost sesizati de catre personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Dej despre faptul ca un minor in varsta de un an si 6 luni, din comuna Cuzdrioada, a decedat.

In urma primelor cercetari, s-a stabilit faptul ca minorul a fost culcat de catre mama sa in carucior, aceasta continuandu-si activitatile casnice. Ulterior, femeia ar fi parasit pentru putin timp locuinta, deplasandu-se intr-o anexa a gospodariei, iar la intoarcere si-a gasit copilul prins intre componentele caruciorului.

Minorul a fost transportat la o unitate medicala, unde a fost declarat decesul. Cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a survenit decesul si luarea masurilor legale.", au transmis reprezentantii IPJ Cluj.

Articole recomandate

Citeste si despre