Un barbat si-a tinut copiii prizonieri in subsol timp de 9 ani in asteptarea Sfarsitului Lumii

/ / Modificat: 2019-10-18
Un barbat si-a tinut copiii prizonieri in subsol timp de 9 ani in asteptarea Sfarsitului Lumii

Un barbat din Olanda in varsta de 58 de ani si-a tinut sechestrati cei sase copii in subsolul casei timp de 9 ani in asteptarea Sfarsitului Lumii. 

Copiii cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani au trait un cosmar. Fiul cel mare al barbatului a reusit sa scape si a povestit drama prin care trecea la un bar din apropierea satului Ruinerwold.

Martorii din bar au declarat ca tanarul parea foarte confuz

"A comandat cinci beri si le-a baut pe toate. Am stat de vorba cu el si mi-a spus ca este fugar si are nevoie de ajutor... Am chemat politia”, a declarat proprietarul, barului Chris Westerbeek.

„Avea păr lung, o barbă murdară, purta haine vechi și părea foarte confuz. A spus că nu a fost niciodată la școală și nu a mai trecut pe la frizerie de nouă ani. A spus că are frați și surori care trăiesc la fermă, că el este cel mai mare și că a fugit pentru că nu mai vrea să trăiască în felul acesta”, a mai spus proprietarul barului.

Vecinii au ramas socati sa auda despre aceasta poveste si spun ca niciodata nu au vazut la ferma copii, ci doar un barbat. 

Poliția din Drenthe a confirmat că un bărbat de 58 de ani a fost arestat, dar refuză să coopereze. Ofițerii au postat mesaje pe Twitter în care au spus că este un caz complicat, că sunt îngrijorați pentru starea în care se află toți membrii familiei care au trăit în subsol și deoocamdată există multe întrebări fără răspuns.

Nu se stie motivul pentru care barbatul si-a tinut izolatii cei sase copii si nici ce s-a intamplat cu mama lor. 

Politia a spus ca investigheaza daca o anumita religie sau filosofie sta la baza privarii de libertate a copiilor sai, mai ales ca s-a confirmat faptul ca acesta facuse parte dintr-o organizatie numita Federatia Familiei pentru Pacea Mondială si Unificare (Moonies). 

Cu toate acestea, biserica a spus ca barbatul a suferit probleme mintale si a parasit miscarea in 1987. 

Articole recomandate

Citeste si despre