Un barbat si-a tinut copiii prizonieri in subsol timp de 9 ani in asteptarea Sfarsitului Lumii

/ / Modificat: 2019-10-18
Un barbat si-a tinut copiii prizonieri in subsol timp de 9 ani in asteptarea Sfarsitului Lumii

Un barbat din Olanda in varsta de 58 de ani si-a tinut sechestrati cei sase copii in subsolul casei timp de 9 ani in asteptarea Sfarsitului Lumii.

Copiii cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani au trait un cosmar. Fiul cel mare al barbatului a reusit sa scape si a povestit drama prin care trecea la un bar din apropierea satului Ruinerwold. Martorii din bar au declarat ca tanarul parea foarte confuz

"A comandat cinci beri si le-a baut pe toate. Am stat de vorba cu el si mi-a spus ca este fugar si are nevoie de ajutor... Am chemat politia”, a declarat proprietarul, barului Chris Westerbeek.

„Avea par lung, o barba murdara, purta haine vechi si parea foarte confuz. A spus ca nu a fost niciodata la scoala si nu a mai trecut pe la frizerie de noua ani. A spus ca are frati si surori care traiesc la ferma, ca el este cel mai mare si ca a fugit pentru ca nu mai vrea sa traiasca in felul acesta”, a mai spus proprietarul barului.

Vecinii au ramas socati sa auda despre aceasta poveste si spun ca niciodata nu au vazut la ferma copii, ci doar un barbat.

Politia din Drenthe a confirmat ca un barbat de 58 de ani a fost arestat, dar refuza sa coopereze. Ofiterii au postat mesaje pe Twitter in care au spus ca este un caz complicat, ca sunt ingrijorati pentru starea in care se afla toti membrii familiei care au trait in subsol si deoocamdata exista multe intrebari fara raspuns.

Nu se stie motivul pentru care barbatul si-a tinut izolatii cei sase copii si nici ce s-a intamplat cu mama lor.

Politia a spus ca investigheaza daca o anumita religie sau filosofie sta la baza privarii de libertate a copiilor sai, mai ales ca s-a confirmat faptul ca acesta facuse parte dintr-o organizatie numita Federatia Familiei pentru Pacea Mondiala si Unificare (Moonies).

Cu toate acestea, biserica a spus ca barbatul a suferit probleme mintale si a parasit miscarea in 1987.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre