Un baietel de 7 ani si mama insarcinata, in lacrimi dupa ce casa le-a fost distrusa dupa un incendiu

/ / Modificat: 2020-06-02
Un baietel de 7 ani si mama insarcinata, in lacrimi dupa ce casa le-a fost distrusa dupa un incendiu

Un baietel in varsta de 7 ani si mama insarcinata, din Popeni, Botosani, au ramas fara casa dupa ce un incendiu devastator le-a distrus locuinta improvizata din nuiele. Lacrimile micutului au impresionat o tara intreaga.

copil lacrimi

Tot ce aveau agonist a disparut intr-o clipa. Gabriel nu si-a putut stapani lacrimile cand a vazut ca printre ramasitele distruse de flacari erau cadita pentru surioara ce urmeaza sa vina pe lume, dar si adidasii noi cu care urma sa mearga la toamna in scoala. Vecinii din satul Popeni, comuna Braesti (Botosani) au sunat la numarul de urgenta 112, insa pompierii sositi la fata locului nu au mai putut salva mare lucru din casa pentru ca aceasta era construita in mare parte din... nuiele.

incendiu

Dupa incendiu, Gabriel si parintii s-au mutat la bunica din partea tatalui. In casa bunicii, care are doua camere, mai locuiesc deja alte trei persoane. O vecina a lansat un apel pe Facebook in speranta ca oamenii ii vor ajuta pe oamenii muncitor care au ramas fara nimic dupa incendiul devastator.

Unde se pot face donatii

Denisa Ungureanu, tanara care a mediatizat drama lui Gabriel si a familiei sale, a explicat de ce trebuie sa doneze romanii in contul deschis de ea pentru baietel si familia lui:

"Am deschis un cont pe numele meu ca toti banii pe care ii doneaza lumea sa se stranga intr-un singur cont si in momentul cand o sa incepem constructia casei, chiar daca vor fi oameni cu inima mare care vor dona materiale de constructii, vreau sa fie bani acolo, in caz ca ramanem in pana de ceva. Marti vom incepe sa incepem proiectul", a spus Denisa.

Toti cei care isi doresc sa ii ajute pot face pot face donatii in contul RO64BRDE070SV44331710700.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre