Topul destinatiilor turistice de toamna – 2023

/ / Modificat: 2023-09-25
Topul destinatiilor turistice de toamna – 2023

► Desi sezonul estival si vacantele s-au incheiat pentru marea majoritate, cerintele si dorintele turistilor DAL TRAVEL nu iau deloc „vacanta” 
►Topul preferintelor turistilor vizeaza Asia, America Latina, Africa, America de Nord, Europa si Australia
► Crestere de 43% a cererii fata de toamna precedenta

Chiar daca acest sezon estival si vacantele s-au incheiat pentru marea majoritate, cerintele si dorintele turistilor DAL Travel nu iau deloc „vacanta”. Cererea pentru calatoriile in circuitele perioadei de toamna inregistreaza o crestere de 43%, pana in prezent, comparativ cu anul precedent. In sezonul de toamna, 50% dintre turisti aleg circuitele asiatice, 30% destinatiile exotice indepartate iar 20% destinatiile calde mai apropiate, precum Egipt, Iordania, Emiratele Arabe Unite sau Maroc.

Cateva zeci de grupuri cu insotitor au plecat sau sunt pe „picior de plecare” zilele urmatoare catre mai toate colturile lumii, dintre care enumeram:  SUA: Coasta de Vest si cele mai frumoase parcuri; Turcia – Splendorile Turciei; Tunisia – Marele Circuit; Coreea de Sud; China – marele circuit; China – Tibet; Maroc – Marele circuit; Maroc si secretul sau albastru; Liban; Panama – Columbia – Ecuador – Galapagos; Africa de Sud; Mexic – Guatemala – Honduras – Belize; Croaziera Asiatica: Japonia – Hong Kong – Vietnam – Singapore; Azerbaijan – Georgia – Armenia; Chile - Marele Circuit & Insula Pastelui.

Topul preferintelor turistilor vizeaza, pentru actualul sezon de toamna, Asia, America Latina, Africa, America de Nord, Europa si Australia.

Ce inseamna toamna 2023 pentru portofoliul DAL Travel?

Peste 65 de circuite vandute, dar si alte 15 circuite cu locuri inca disponibile.

In cazul circuitelor disponibile fiecare turist poate regasi ceea ce doreste, incepand cu visul de a admira culorile acestui anotimp intr-un peisaj de vis in Coreea de Sud & Japonia sau alegand din belsugul bucatariei traditionale turcesti in „Periplu Culinar in Anatolia”. De asemenea, destinatiile cu peisaje tropicale vor continua sa satisfaca nostalgicii sezonului estival prin comoditatea si luxul unor croaziere speciale, precum: SUA - Coasta de Vest si Croaziera in Arhipelagul Hawaian, Panama – Columbia – Curacao – Bonaire – Aruba sau Croaziera in Golful Persic.


Consultantii DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuti touroperatori din Romania cu produse turistice de tip premium, anunta topul circuitelor si destinatiilor preferate in sezonul de toamna. Tarifele incep de la 1300 euro/persoana in camera dubla.


► Sri Lanka – Maldive (plecare in 19.10.2023)

► Alsacia si Lorena (plecare in 25.10.2023)

► Thailanda – Malaezia – Singapore (plecare in 02.11.2023)

► Columbia – marele circuit (plecare in 02.11.2023)

► Australia – Noua Zeelanda (plecare in 07.11.2023)

► Argentina – Uruguay – Brazilia (plecare in 08.11.2023)

► Indonezia - Insulele Java si Bali (plecare in 12.11.2023)

► Mexic – Cuba (plecare in 17.11.2023)

 ► Coreea de Sud – Japonia (plecare in 18.11.2023)

► Surinam – Guyana Franceza – Guyana – Trinidad & Tobago (plecare in 21.11.2023)

► Namibia – Cascada Victoria (plecare in 22.11.2023)

► SUA – Coasta De Vest si Croaziera in Arhipelagul Hawaiian (plecare in 23.11.2023)

► Kurdistan (plecare in 27.11.2023)

► Croaziera In Panama – Columbia – Curacao – Bonaire – Aruba (plecare in 29.11.2023)

► Croaziera in Golful Persic (plecare in 30.11.2023) 

„Daca vara, multi turisti se orienteaza catre tarile mediteraneene si aleg sejururile, toamna revine sezonul circuitelor cu insotitor si sunt bucuroasa sa constat ca dorintele turistilor DAL Travel nu iau deloc „vacanta”, chiar daca acest sezon estival si vacantele s-au incheiat pentru marea majoritate.Observ ca se mentine crescut interesul pentru circuitele care combina mai multe tari, unii turisti considerand ca daca tot se zboara peste „mari si tari", aceasta varianta este cea mai atractiva. Dar nu lipsesc nici turistii care doresc sa descopere o destinatie pe indelete, pe care sa o aprofundeze. Vorbind insa despre toti turistii nostri, acestia apreciaza creativitatea echipei noastre, devenind din ce in ce mai pretentiosi atunci cand achizitioneaza un pachet turistic, mai ales ca DAL Travel si-a castigat renumele pentru serviciile de calitate si pentu diversitatea circuitelor propuse. Subliniem faptul ca ne dorim pastrarea conceputului legat de structurarea mai concentrata a programelor circuitelor, armonizate mereu cu componenta numerica a grupurilor.Circuitele de toamna sunt aproape vandute, atentia noastra in acest moment indreptandu-se catre restul perioadelor, pentru care pregatim multe surprize atat pentru anul acesta, pentru Revelion, cat si pentru anul viitor”, subliniaza Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Turism

Articole recomandate

Citeste si despre