Planifica-ti vacanta perfecta cu Hotelscan!

/ / Modificat: 2015-08-12
Planifica-ti vacanta perfecta cu Hotelscan!

Cu totii avem in gand o destinatie de vis in care ne dorim sa ajungem de cand ne stim, insa parca in fiecare vara a aparut ceva neasteptat si nu a fost sa fie. Pentru mine, destinatia visurilor e Parisul. Ar putea sa sune cliseic, insa imi doresc de mica sa vad Parisul, sa ma plimb pe stradutele inguste pavate cu piatra cubica, sa ascult muzica de acordeon, sa fac shopping pe Champs Elysee si, bineinteles, sa vad o panorama a orasului din Turnul Eiffel.

La fiecare inceput de an imi propuneam sa pun deoparte pentru o vacanta la Paris, insa odata cu vara veneau si alte cheltuieli si niciodata nu-mi permiteam sa ajung in orasul care ma fascinase de atat de multa vreme.

vacanta_hotelscan

Anul asta e diferit insa, am reusit sa-mi rezerv un bilet de avion si o camera de hotel in Paris si mai urmeaza doar sa-mi fac bagajul. Am gasit o oferta avantajoasa cu Hotelscan si nu mai trebuie decat sa-mi fac o lista cu toate obiectivele pe care vreau sa le vad: Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame si faimosul Turn Eiffel, simbolul capitalei franceze.

Am gasit cu ajutorul Hotelscan un hotel cochet, nu departe de centrul Parisului si la un pret care-mi va permite si sa ma plimb nestingherita printre magazinele pariziene cu haine.

Cum mi-am gasit hotelul? Simplu. Am intrat pe Hotelscan, am scris destinatia mea, am mentionat perioada in care vreau sa calatoresc, apoi am selectat criteriul dupa care voiam sa-mi fie afisate rezultatele. Am avut de ales intre "pret crescator", "pret descrescator", "distanta", "rating" si "popularitate". Eu am optat pentru "pretul crescator" ca si criteriu, apoi am selectat alte filtre de cautare, astfel incat sa-mi fie afisate doar locurile de cazare pe gustul meu. Unul dintre filtre este pentru pret, de unde setezi pretul minim si pretul maxim pe care esti dispus sa-l platesti. Un al doilea filtru este pentru confort, vrei un hotel de doua stele sau vrei sa te rasfeti la un hotel de cinci stele?

Poti seta si alte filtre de cautare, precum recenziile de la persoane care au vizitat hotelul respectiv, tipul de unitate de cazare (hotel, hostel, bed and breakfast, apartament) si diverse alte facilitati, ca de exemplu Wi Fi, Tv, parcare, aer conditionat, restaurant, bar, piscina sau sala de fitness. De asemenea, un alt factor pe care motorul Hotelscan il va lua in considerare va fi distanta fata de punctele de interes.

rezervare_vacanta_hotelscan

Am pus filtrele care ma interesau pe mine. Cautam un hotel de 3 stele cu un pret bun, care sa aiba Wi Fi, televizor si aer conditionat. Odata puse aceste filtre am gasit un hotel perfect pentru cerintele mele cu doar 250 de RON pe noapte, iar partea si mai buna a fost ca puteam sa citesc recenziile fostilor clienti. Ghidandu-ma dupa fotografiile cu camerele hotelului, dupa parerile celorlalti oaspeti, dar si dupa instictul meu, cred ca am facut cea mai buna alegere posibila si abia astept sa plec in vacanta.

Mi-am planificat calatoria foarte usor fata de anii trecuti cand am pierdut foarte mult timp comparand preturile hotelurile. Anul asta am destinatia perfecta si hotelul pe gustul meu si am reusit sa organizez totul de pe telefonul mobil in timp record. De fapt, cred ca despre asta este vacanta, despre relaxare, nu despre timp pierdut cautand printre zeci de hoteluri, sunand la receptii pentru a afla daca dispun de facilitatile de care ai nevoie si la sosire sa ai parte de tot felul de surprize neplacute.

Cu Hotelscan  am aflat tot ce se putea afla despre locul in care imi voi petrece vacanta, iar recenziile fostilor oaspeti mi-au fost de mare ajutor cand am ales hotelul. De ajutor mi-a fost si faptul ca Hotelscan mi-a pus la dispozitie si o harta interactiva cu ajutorul careia am observat ce obiective sunt in apropierea hotelului.

Cum te ajuta Hotelscan sa-ti planifici vacanta perfecta?

Hotelscan este unul dintre cele mai mari motoare de cautare pentru hoteluri si cuprinde locuri de cazare din intreaga lume. Partea cea mai buna a acestui site este faptul ca iti poti personaliza cautarile astfel incat sa gasesti un loc ce se pliaza perfect pe gusturile si nevoile tale apoi vezi si parerile altor turisti care s-au cazat in locul respectiv.

Fie ca planifici o vacanta cu toata familia si cauti un hotel family-friendly, calatoresti in cuplu si cauti un hotel romantic, sau pleci cu gasca intr-o escapada de weekend, pe Hotelscan vei gasi locul de cazare perfect pentru tine si la pretul cel mai mic posibil deoarece cuprinde ofertele a peste 700.000 de hoteluri din intreaga lume si de la peste 200 de website-uri de rezervari pentru turisti si iti arata pretul cel mai mic.

vacanta_perfecta_hotelscan

Gandestete-te la o destinatie, Istambul, Budapesta, Paris, Dubai sau orice alt mare oras iti vine in minte, iar cu Hotelscan vei gasi cea mai buna oferta turistica. Totodata, cu Hotelscan poti gasi hoteluri si din tara noastra, fie ca vrei sa mergi la munte, la mare sau in orase precum Bucuresti, Sibiu sau Cluj. Mai mult decat atat, vei gasi cu Hotelscan unitati de cazare intr-o mare varietate, pentru orice buzunar, de la hosteluri ieftine pana la apartamente de lux.

Cum rezervi un hotel cu ajutorul Hotelscan?

Odata ce ti-ai setat preferintele in ceea ce priveste hotelurile, motorul Hotelscan iti va afisa zeci de rezultate cu oferta cea mai buna de la hotel sau de la site-uri de rezervari partenere, precum Booking.com sau Hotels.com. Prin intermediul acestor site-uri vei face si rezervarea. Selecteaza "Vizualizeaza oferta" si vei fi directionat catre un site de rezervari de unde vei face rezervarea in mai putin de 2 minute.

Poti cauta un hotel oricand, indiferent unde te afli, descarcand aplicatia Hotelscan, usor de folosit, disponibila si pentru telefoanele cu Android si pentru cele cu IOS si care te ajuta sa-ti planifici vacanta la care ai visat toata viata. In acelasi timp, poti gasi hoteluri si dupa ce ai ajuns la destinatie, filtrand cautarile in functie de locul in care te afli, asa ca daca te-a luat dorul de duca si te afli deja in avion fara sa fi rezervat o camera inainte, poti apela cu incredere la Hotelscan pentru a gasi hotelul potrivit pentru gusturile tale si pentru portofelul tau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Turism Facilitati hoteluri

Articole recomandate

Citeste si despre