Show de moda canina, prezentare de rase canine romanesti si internationale si sedinte foto gratuite pentru pisici si catei cu stil la PetExpo!

/ / Modificat: 2024-03-05
Show de moda canina, prezentare de rase canine romanesti si internationale si sedinte foto gratuite pentru pisici si catei cu stil la PetExpo!

16-17 Martie este weekend-ul in care sarbatoarea dedicata animalelor de companie va fi in toi. In Pavilionul Central de la Romexpo, cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj si accesorii, cat si companiile care ofera servicii, precum cabinete veterinare, scoli de dresaj si pensiuni pentru animale de companie vor veni in intampinarea vizitatorilor cu oferte speciale pe perioada targului.

Pentru cei care mereu si-au dorit ca patrupedul lor sa fie vedeta, Dog Fashion Show este locul potrivit pentru a-si etala cele mai bune tinute si cele mai in voga accesorii, cu miscari gratioase in cadrul prezentarii de moda canina de sambata dupa-amiaza din Arena PetExpo. Vom deschide show-ul cu manechine patrupede profesioniste, care ne vor arata rezultatul pe care il obtinem atunci cand imbinam disciplina dobandita prin dresaj cu un outfit chic. Apoi, sa inceapa show-ul propriu-zis cu blanosii curajosi si pasionati de moda! Insotiti bineinteles pe podium de oamenii lor preferati. Primele 3 cele mai apreciate manechine de catre public, in baza votului la fata locului, vor fi premiate!

Tot sambata, va invitam la prima competitie dedicata special groomerilor incepatori, Fresh Talents & Styles – Beginners Grooming Show, sambata 16 martie, de la 12:00. Aceasta competitie este dedicata nu doar celor care au intrat recent in lumea groomingului, ci si celor care, pana acum, poate din cauza temerilor sau incertitudinilor, nu si-au incercat inca talentul in lumina reflectoarelor competitiilor.

In plus, iubitorii patrupedelor vor avea ocazia sa faca cunostinta duminica de la 11:00 in Arena PetExpo cu o multime de rase canine romanesti si internationale.

In cadrul PetExpo, vor avea loc si 2 seminarii de "Intrebari si Raspunsuri" oferite de specialisti in educatie canina, in cadrul carora se vor dezbate 2 teme foarte importante pentru orice iubitor de animale: „Pedigree vs Adoptie” si „Cum sa iti intelegi catelul” unde participantii vor afla informatii despre rasele care ii intereseaza, vor intelege cum sa aleaga un catel potrivit pentru ei, dar si informatii utile despre locurile de unde pot cumpara sau adopta in siguranta. Chiar in cadrul targului, mai multi blanosi, catei si pisicute, ingrijiti cu dragoste de ASPA, Animal Society si Asociatia TNR spera sa isi gaseasca o familie a lor.

Bineinteles, nu vor lipsi si celelalte evenimente dedicate iubitorilor de animale: concursuri cu premii si demonstratii de dresaj. Programul complet din Arena PetExpo se regaseste pe petexpo.ro.

Vizitatorii care vor veni insotiti de animalute au parte de si mai multe suprize pentru blanosi: sedinte foto profesionale gratuite, sedinte de toaletaj si ingrijire gratuite in cadrul Salonului de Beauty, spatii de joaca incluse in care isi pot testa agilitatea si forma fizica, in timp ce parintii lor primesc sfaturi gratuite de la medici veterinari si dresori profesionisti.

Pentru cei pasionati de lumea apelor, fie ca au acasa macar un pestisor, sau inca viseaza la asta, ii asteptam in ambele zile de expozitie la Bucharest International Betta Show, primul concurs INTERNATIONAL de pesti exotici organizat in Romania, aflat la cea de-a doua editie.

Bilete disponibile in reteaua IaBilet.ro, dar si fizic la eveniment. Exclusiv online se pot achizitiona bilete de tip Full Pass pentru ca vizitatorii sa se poata bucura la maxim de ambele zile de eveniment.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Caine

Articole recomandate

Citeste si despre