Imaginea emotionanta cu o catelusa abandonata pe strada. Avea langa ea o geanta cu jucarii si o scrisoare de la stapan

/ / Modificat: 2023-10-24
Imaginea emotionanta cu o catelusa abandonata pe strada. Avea langa ea o geanta cu jucarii si o scrisoare de la stapan

O catelusa adorabila a primit o a doua sansa la viata dupa ce a fost abandonata pe strada, cu o geanta plina de jucarii. Catelusa, pe nume „Baby Girl” (trad.: Fetita), a fost gasita de cei de la asociatia Wisconsin Humane Society, legata de un hidrant de incendiu exterior in orasul Green Bay, Wisconsin, Statele Unite ale Americii.

Printre lucrurile cainelui, salvatorii au gasit si o scrisoare sfasietoare de la stapanul sau, in care explica de ce nu mai poate avea grija de patruped. Acestia au decis sa nu impartaseasca continutul scrisorii - dar au spus ca proprietarul se straduia sa faca fata costurilor medicale ale cainelui in timp ce incerca sa isi rezolve propriile probleme de sanatate.

Echipa a dus-o pe Baby Girl la un control de rutina, unde s-a descoperit ca sufera de diabet zaharat, cunoscut si sub numele de diabet canin, care poate provoca un nivel ridicat de zahar in sange. Din cauza problemelor sale de sanatate, ea are nevoie de o monitorizare zilnica a glicemiei, de o dieta restrictiva si de injectii de insulina la domiciliu.

„Poate fi o boala extrem de dificil de gestionat din punct de vedere financiar, fiindca presupune achizitionarea de insulina in fiecare luna, precum si alte costuri. In total, este posibil ca acest lucru sa coste sute de dolari pe luna, in functie de evaluarea medicului veterinar si de costul consumabilelor”, a declarat unul dintre salvatori.

Explicand ca decizia stapanului de a renunta la animalul de companie a fost un „act de disperare”, cei de la Wisconsin Humane Society i-au multumit acestuia ca a cerut ajutor si ca a incercat sa faca tot ce este mai bine pentru cainele sau. Acestia i-au si transmis un mesaj stapanului catelusei, pe Facebook:

„In primul rand, ne pare tare rau ca a trebuit sa te desparti de cel mai bun prieten al tau. Este evident cat de mult ai iubit-o si putem vedea ca ai facut tot ce ai putut in timp ce te luptai cu propriile complicatii medicale si provocari ale vietii. Se vede dragostea pe care i-o porti in geanta pe care ai impachetat-o cu grija, cu toate lucrurile ei preferate, in felul in care i-ai legat lesa in asa fel incat sa nu fie lovita de o masina, in care ai asezat-o in mijlocul unui cartier unde ar fi fost gasita rapid.

Biletul pe care l-ai lasat langa ea, implorand pe cel ce o gaseste sa aiba grija de ea, arata iarasi cat de mult ai iubit-o pe Baby Girl. Intelegem ca ai facut ceea ce ai crezut ca este mai bine pentru iubitul tau catelus si iti suntem recunoscatori pentru compasiunea de care ai dat dovada. Te asiguram ca este in siguranta, primeste o tona de atentie din partea echipei noastre. Iti dorim toate cele bune si speram ca, daca vei vedea acest mesaj, te poti linisti stiind ca fetita ta are un viitor luminos in fata”.

  • Surse: mirror.co.uk
  • Foto: Facebook Wisconsin Humane Society

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Animale Caine

Articole recomandate

Citeste si despre